8 aylık hamileyim boşanmak istiyorum, avukat yardım!!

Hudayda99

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
8
0
16
Adana
Merhaba, geçtiğimiz Eylül ayında evlendim, ancak evlendiğimiz günden bu yana yüzüm pek gülmedi. Paranoid kişilik bozukluğu olan biriyle evliyim malesef.. Evlenmeden önce tüm özelimi anlattım her konuda çok dürüst oldum... Ancak evlendikten sonra her tartışmamızda bunları bana karşı kullanmaya, aileme herşeyi anlatacağını söyleyerek tehdit etti.. Çalışıyordum evlendikten sonra bi şekil kanıma girdi ve istifa ettim.. Ailem ile yaşadığım olumsuzlukları paylaştığımda bana çocuk olunca geçer vs gibi laflar ettiler.. Ve hamile kaldım.. Hamileliğim burnumdan geldi.. Ilgisizlik, onu geç hakaretler... Karşısında ağlarım öfleyip içeri geçmeler, gece bacaklarım ağrır ancak umursamaz.. Insanların yanında bana karşı çok iyi olmasına rağmen çok vicdansız davranıyor.. Ben önceleri cevap vermezken, hamilelik stresinin de verdiği bişeyle cevap vermeye de başlamıştım..belki de artık dayanamamak.. Sürekli olarak geçmişim ile beni yargılamalar, ki kötü bişey de yaşamadım, yaşasam da ondan önce olduğundan ilgilendirmemesi lazım.. Neyse çok uzatmayım; en son dayanamadım, doğumdan sonra senden boşanıyorum dedim.. Bana ne hakaretler.. Sonra ertesi gün kendisi beklememize gerek yok şimdi boşanalım dedi, benim için ok ancak bir senemiz dolduğu için boşanamıuorum malesef.. Daha önceden yaptığı gibi beni yüne evden kovdu.. Ancak bu sefer suçlu duruma düşmemek için gitmedim ve sustum.. Odadan bişey almaya giderken beni odadan kovdu ve fiziksel şiddet uyguladı, kafama vurup saçımı çekmek gibi.. Ancak darp raporu alacak kadar değildi ve alamadım malesef...Annemi aradı, benimle ilgili hakaretlerini 40 dak boyunca sıraladı. Dışarıdan herkes masum biri olarak gördüğü için bunu mahkemede de delil olarak sunmak için ses kaydına aldım ancak sesi farkettiği için elimden kaptı ve sildi tüm kayıt, msj vs.. Yani bana yaptığı hakaretler ile ilgili elimde hiç yazılı delil kalmadı malesef.. Ancak şahidim çok, annem başta olmak üzere.. Bana annem için küfürler savurdu.. Vs vs.. Ve ben artık dayanamıyorum.. Tek isteidğim huzurlu olmak ve çocuğumu dünyaya getirmek.. Sonrasında ztn boşanacağım hemen.. Çünkü kendi ağzıyla ben değişmicem bile dedi..
Sizlere Danışmak istediğim, aslında avukat olursa daha iyi, benim nasıl ilerlemem gerekiyor? Çok dengesiz ve tehlikeli olduğunu düşünüyorum.. Yardım lütfen...:/

Bence de boşanmalısınız
Ve keşke evlilik boyunca yüzünüz gülmemişken korunsaysınız

uff rabbim yardımcınız olsun...bence biran önce kurtulmalısınız o adamdan

yaşadıklarınız gerçekten çok üzücü.
aileniz sizin yanınızda ve arkanızda heralde
doğum yapana kadar ailenizin yanında kalsanız sonrada boşanırsınız zaten kabul etmezler mi?

Son düzenleme:
Ailem tabiki arkamda ama şu var şimdiye kadar annem hep karşı taraftaydı.. Yani aslında o bu şekilde onu savunup geçer, işte çocuk olunca geçer vs demeseydi bu kadar ilerlemezdi bile.. Korunman gerekiyordu, şu an ztn çok pişmanım ama bi yandan da çocuk istediğim ve yaşımın geçiyor olduğunu düşünerek hamile kaldım.. Bilmiyorum açıkçası bazı şeyleri ben bile açıklayamıyorum.. Kader.. Ve dengesiz olduğunu biliyodum ama hakkaten böyle ciddi bişey olduğunu tesadüf yeni öğrendim..Her gece dua ediyorum beni çabucak kurtarsın diye.. Şurada köpek ağlasa yardım ederiz dimi ama adamda malesef vicdan yok!!

Ailem tabiki arkamda ama şu var şimdiye kadar annem hep karşı taraftaydı.. Yani aslında o bu şekilde onu savunup geçer, işte çocuk olunca geçer vs demeseydi bu kadar ilerlemezdi bile.. Korunman gerekiyordu, şu an ztn çok pişmanım ama bi yandan da çocuk istediğim ve yaşımın geçiyor olduğunu düşünerek hamile kaldım.. Bilmiyorum açıkçası bazı şeyleri ben bile açıklayamıyorum.. Kader.. Ve dengesiz olduğunu biliyodum ama hakkaten böyle ciddi bişey olduğunu tesadüf yeni öğrendim..Her gece dua ediyorum beni çabucak kurtarsın diye.. Şurada köpek ağlasa yardım ederiz dimi ama adamda malesef vicdan yok!!

Allah yardımcınız olsun böyle bir durumda evliliği devam ettirmek mantıklı değil gibi siz yinede ailenizin yanına gidin belliki vicdansız bir öfke patlamasında ne yapacağı belli olmaz maazallah:53: benim ablam da psikopatın biriyle evliydi 4 aylık evliliği zindan olmuştu onun için o da 1 sene dolmasını bekleyip anlaşmalı boşandı ama o 1 seneyi bizim yanımızda doldurdu sizde biran evvel ailenizin yanına gidin bence delil toplayacağım derken daha kötü şeyler olmasın çünkü böyle psikolojik rahatsızlığı olandan korkmak gerek bir anlık sinirle neler yapmaz...

Zaten yarın bir avukata gidiyorum, danışıp nasıl bir yol izlemem gerektiği ile ilgili soracam ona da.. Derse ki taşınıp ailene git diye o şekilde ilerleyeceğim.. Bir gün daha sabır!! Burdan şunu anlıyorum; yalnız değilmişim.. Benim gibi bi çok şey yaşayan insanlar var, ancak arada çocuk olması daha zor tabi.. Allah yardımcım olsun..

Zaten yarın bir avukata gidiyorum, danışıp nasıl bir yol izlemem gerektiği ile ilgili soracam ona da.. Derse ki taşınıp ailene git diye o şekilde ilerleyeceğim.. Bir gün daha sabır!! Burdan şunu anlıyorum; yalnız değilmişim.. Benim gibi bi çok şey yaşayan insanlar var, ancak arada çocuk olması daha zor tabi.. Allah yardımcım olsun..

Canim senin yasadigin duruma yakin ben de yasadim bizimki esim milletin icinde ayaklarima kapanmalar sevgi gosterileri kimse yokken de eziyet.Neyse ben mahkemeye vermek icjn dogumj bekledjm dogunca duzelir dediler. Duzeldi mi hayir. Ama soyle soyleyeyim bence mahkemeye verme dogumunu bekle onunla da konus doguma kadar ailende kal dogumdan sonra gözlemle bazi adamlar cocugu kucagina almadan duzelmiyor hatta cocuk dillenene kadar. Bosanmak cozum degil bosaninca bu sefer cocugu kullanacak mahkeme cocugu babaya gorus icin verecek emse dahi ufacikken bile 3 ya da 5 saat alma hakki var daha sonra yatili verecekler sen ayri kalabilecek misin yavrundan. Canim bu isler bildigin gibi degil biraz daha sabret. O gecmisini basina kakarken sen sakin olup susarsan bunu kullanmaktn zamanla vazgecer emin ol. Senin hassas noktanla senin canini acitmaya calisiyor. Benden sana tavsiye azicik daha sabret

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adam çift karakterli.. Neye kızıp neye kızamayacağını kestiremiyor insan.. Şu an zaten boşanacak gücüm yok açıkçası, 8 aylık hamileyken mahkeme yollarında yürümeyi zaten kaldıramam. Bu nedenle annemdeyim, ama doğumdan sonrasında kendime gelip boşanmam gerekiyor. Çünkü bu insan kendi ağzıyla ben değişmem dedi daha nolsun.. O kadar vicdansız ki; bacaklarım ağrıyor diyorum umursamıyor, ama başkalarının yanında karnımı sevmeler vs.. Avukat ile konuştum doğum sonrasını beklememi o da söyledi.. Bakalım, tek istediğim şu iki ay çabucak geçsin.. Bu insanla evlendiğim güne lanet olsun.. Ne kadar bahtsız biriymişim ben:( aile terapistine gitmeyi önerdim ama sonra vazgeçtim, değişmeyecek benim daha beter sinirim bozulacak.. Zararın neresinden dönersem kardır ve umarım öyle olur...

Belki duzelir, biraz sabirli ol, cocugun dunyaya gelsin acele etme olur mu? Biliyrm burdan soylemesi kolay amA inan az cok herkes evliliginde sorunlar yasiyor, bnm esim anneler gununde bana supriz yapmasini beklerken tartistik ve kafama vurdu, ustelik hamileyim.. Hazmedemiyr insan, uzatsan hersey daha beter oluyor sonra duzeldi aramiz ama berbat bi gundu,

Rest cekiyor tartistigimizda oda, kovuyor ayni sekilde, hakaret ediyor, hepsi bi sinirle oluyor, geciyor

Bunlari kabul etmek zor, biliyrm, ama direnip uzattikca kotu oluyor, sabret, bekle, bebegin dunyaya geldiginde farklilasir belki, bi evliligi bitirmek kolay degil, ne bilim ya

allh hayirlisini nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay kendi yasadiklarim aklima geldi ya, bi kezde itmisti beni, yere dustum, uzerimdeki giysiden tutup ittigi icin boynumu kesmisti, 10 yildir birlikteyz, evlendikten sonra bi ay icinde olmustu bu, 2 ay once falanda tartstik tokat atti bana,

Onun haricinde hersey guzelde bunlari yasamak insanin agirina gidiyr

Ay kendi yasadiklarim aklima geldi ya, bi kezde itmisti beni, yere dustum, uzerimdeki giysiden tutup ittigi icin boynumu kesmisti, 10 yildir birlikteyz, evlendikten sonra bi ay icinde olmustu bu, 2 ay once falanda tartstik tokat atti bana,

Onun haricinde hersey guzelde bunlari yasamak insanin agirina gidiyr

canım bunları bilmiyordumm tatlım...
konu sahibine üzüldüm derken seni gördüm kuzucum..
bir daha sana birşey yapmaya kalkarsa sakın sessiz kalmaa

canım bunları bilmiyordumm tatlım...
konu sahibine üzüldüm derken seni gördüm kuzucum..
bir daha sana birşey yapmaya kalkarsa sakın sessiz kalmaa

Cnm okuyunca oyle aklima geldi yasadigim , sagol destegin icin,

Sessiz kalmiyrmda, duzeliyor bi sekilde, zaten aramizda sorun yok, hersey iyi ama bunlari tartsma zamanlarinda yasamak cok agir, olmamasi lazim, oda uzuluyr sonra ama olduktan sonra geri donusu yok,

Gullik gulistanlik evlilik yok iste, herkesin yasadigi kotu gunleri vardir mutlaka, banada bunlari yasamak dustu, kadinlar toplumumuzda boyle seylere okadarcok maruz kaliyor ki... Ne aciii

Cnm okuyunca oyle aklima geldi yasadigim , sagol destegin icin,

Sessiz kalmiyrmda, duzeliyor bi sekilde, zaten aramizda sorun yok, hersey iyi ama bunlari tartsma zamanlarinda yasamak cok agir, olmamasi lazim, oda uzuluyr sonra ama olduktan sonra geri donusu yok,

Gullik gulistanlik evlilik yok iste, herkesin yasadigi kotu gunleri vardir mutlaka, banada bunlari yasamak dustu, kadinlar toplumumuzda boyle seylere okadarcok maruz kaliyor ki... Ne aciii

canım tabiki evlilikler sorun oluyor..
bunda alkol şiddet ve büyük yalanlar girmesin yeter..
bizlerde neler yaşadık..
emimin her evlilikte boşansammı düşüncesi akla getirecek olaylar oluyordur..
Allah hiçbirimize bunları yaşatmasın o şekilde sınamasın inşşş

Sanırım yeni evli olduğun için ve hamileligin vermis oldugu duygusalliktan dolayı bunlar sana ağır geliyor bi süre sonra idare etmeyi içine atmayı ögreniyorsun.eğer çekmek zorunda değilsen bosaninca daha mutlu olacağını düşünüyorsan hic durma ama şunuda düşün babasiz bi cocuk büyütmek cok daha zor Allah yardimcin olsun canim

Son düzenleme:
ailen destek veriyosa boşan
çocuk doğduktan sonrada değişmiyo canım
benim etrafımda çok var bu durumda olan hiçbirinin kocası değişmedi malesef
hala sinirlenince kovuyolar üstelik "çocuğumu bırak sen defol git" gibi cümleler kuruluyo yani çocuğuda alet ediyolar.
annen bebeğine bakar sende gider çalışırsın Allah'ın izniyle büyütürsün çocuğunu.
her insan hata yapar. sende geçmişinde bi hata yapmış olabilirsin, bi kere adam olsa yüzüne vurmazdı bu durumu. sen dürüst olmuşsun anlatmışsın oda kabul edip evlenmiş.
karaktersiz adam. kurtarılcak bi evlilik görmüyorum.

Kurtarılması için ihtimal olsa hiç düşünmem denerim.. Çocuğum için.. Beni neler neler bekliyor hayatta bilmiyorum, ama çocuğumu düşününce güç alıyorum.. Şu an beraber oturduğumuz evi satacağını söyledi, yani bu adam vicdansız çocuk vs de umrunda değil.. Iki gündür eve dönmüştüm ama baktım emlakçı vs getirmiş evi satıyomuş.. Yok borcunu ödeyemiyormuş vs ama palavra.. Ve arkadaşlar bi şey daha bana bunları yapan kişi bir doktor malesef.. Okumakla adam olunmuyor.. Sürekli belaltı vurmalar.. Geçmişte antidepresan ilaç kullandığımı biliyordu - kendiyle tanışmadan önce- bunları bile tehdit olarak kullanıyor yok mahkemede söyleyip çocuğu alacakmış.. Hakim de güler :) içmeyen mi var? Bugün de annesiyle tartıştım ve tekrar evime döndüm.. Sanırım bu hastalık- paranoid kişilik bozukluğu - genetik!! Boşanmama gibi bir çözüm yolum yok, çünkü herşey artık laçkalaştı vs..zamanında alttan da aldım bişey değişmiyor.. Çocuğum için katlanırım dersem kendi akıl sağlığımdan olacam malesef.. Şu an değil ama doğumdan sonra boşanıyorum.. Ve boşandığım gün kurban kesicem.. Ilerideki zorluklar nolur nasıl olur bilemiyorum ama şunu biliyorum akıl sağlığını yitiren bir anne çocuğuna bakamaz ve ben onunla kalırsam benim için kötü olacak... Allah'a duam bana güç versin, onu da benden uzak kendine yakın etsin... Bu durumlarda kalan kadın çok, toplumun bakış açısı nasıl olur? Kızımın psikolojisi nasıl olacak? Vs vs ömür boyu yüzünü görmesem de varlığı hep yakınımda olması gereken zavallı bir insan.. Adam olsa dediğiniz gibi beni geçmişte yaşadıklarımı insanlara anlatmayla tehdit etmez.. Bu insanı dinleseniz sanırsınız ki aaa çok haklı vs o kadar ki kurnaz bi insan.. Ama şu bir gerçek hiçbir kadın boşanmak için evlenmez yada boşanmak için çocuk yapmaz.. Malesef..

Allah yardımcın olsun canım Rabbim hepimizi yüreği güzel insanlarla karşılaştırsın.sağlıkla hayırla bebeğinide kucağına alırsın inş

Back
X