8 aylık hamileyim boşanmak istiyorum, avukat yardım!!

Ah canım arkadaşım seni en en en iyi şuan ben anlarım bende 7 aylık evliyim ve kocam paranoid şizofreni çıktı ve yapmadı eziyet kalmadı senin yaşadıklarının bin beterini yaşadım ve artık boşanıyorum ailemin yanındayım 10 gündür ve ailem bana çok destek oluyolar sagolsun yarın davayı açıyorum allah senide kurtarsın inşallah biz bu evliligin kötü etkilerini seneler sonra üstümüzden atarız ancak

Bebek yok değil mi? Bi de bebek olsa arada sürekli ömür boyu yüzünü görmek zorunda kalırdın benim gibi.. Ben şu an çok çaresizim.. Bebeğimi dünyaya getirmeyi çok istiyorum ama bi yandan da nasıl tek başıma büyüteceğim bilmiyorum?? Adam manyak! Durup durup ağlıyorum, kendime kızıyorum niye evlendim diye.. Kaderime ağlıyorum.. Bebeğimi düşünüp mutlu oluyorum.. Çok karmaşık duygular.. Psikiyatra gittim.. Şu an yas dönemindesin, yaşayarak geçecek herşey dedi.. Allahım nolur çabuk geçsin.. O kadar boşluktayım ki anlatamam.. Bazen çok güçlü, bazen de şimdiki gibi...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba, geçtiğimiz Eylül ayında evlendim, ancak evlendiğimiz günden bu yana yüzüm pek gülmedi. Paranoid kişilik bozukluğu olan biriyle evliyim malesef.. Evlenmeden önce tüm özelimi anlattım her konuda çok dürüst oldum... Ancak evlendikten sonra her tartışmamızda bunları bana karşı kullanmaya, aileme herşeyi anlatacağını söyleyerek tehdit etti.. Çalışıyordum evlendikten sonra bi şekil kanıma girdi ve istifa ettim.. Ailem ile yaşadığım olumsuzlukları paylaştığımda bana çocuk olunca geçer vs gibi laflar ettiler.. Ve hamile kaldım.. Hamileliğim burnumdan geldi.. Ilgisizlik, onu geç hakaretler... Karşısında ağlarım öfleyip içeri geçmeler, gece bacaklarım ağrır ancak umursamaz.. Insanların yanında bana karşı çok iyi olmasına rağmen çok vicdansız davranıyor.. Ben önceleri cevap vermezken, hamilelik stresinin de verdiği bişeyle cevap vermeye de başlamıştım..belki de artık dayanamamak.. Sürekli olarak geçmişim ile beni yargılamalar, ki kötü bişey de yaşamadım, yaşasam da ondan önce olduğundan ilgilendirmemesi lazım.. Neyse çok uzatmayım; en son dayanamadım, doğumdan sonra senden boşanıyorum dedim.. Bana ne hakaretler.. Sonra ertesi gün kendisi beklememize gerek yok şimdi boşanalım dedi, benim için ok ancak bir senemiz dolduğu için boşanamıuorum malesef.. Daha önceden yaptığı gibi beni yüne evden kovdu.. Ancak bu sefer suçlu duruma düşmemek için gitmedim ve sustum.. Odadan bişey almaya giderken beni odadan kovdu ve fiziksel şiddet uyguladı, kafama vurup saçımı çekmek gibi.. Ancak darp raporu alacak kadar değildi ve alamadım malesef...Annemi aradı, benimle ilgili hakaretlerini 40 dak boyunca sıraladı. Dışarıdan herkes masum biri olarak gördüğü için bunu mahkemede de delil olarak sunmak için ses kaydına aldım ancak sesi farkettiği için elimden kaptı ve sildi tüm kayıt, msj vs.. Yani bana yaptığı hakaretler ile ilgili elimde hiç yazılı delil kalmadı malesef.. Ancak şahidim çok, annem başta olmak üzere.. Bana annem için küfürler savurdu.. Vs vs.. Ve ben artık dayanamıyorum.. Tek isteidğim huzurlu olmak ve çocuğumu dünyaya getirmek.. Sonrasında ztn boşanacağım hemen.. Çünkü kendi ağzıyla ben değişmicem bile dedi..
Sizlere Danışmak istediğim, aslında avukat olursa daha iyi, benim nasıl ilerlemem gerekiyor? Çok dengesiz ve tehlikeli olduğunu düşünüyorum.. Yardım lütfen...:/

Canım merhaba,
Ben de hamileyim ve Ocak ayında boşandım, bebeğimi yalnız büyütmeye karar verdim.
Seni tam anlamıyla anlayabiliyorum.
Bu kararı vermem yerinde olmuş, vakit kaybetmeden bir an önce davanı aç, şahitlerinle git ilk duruşmaya ve kesinlikle bebeğin olacak diye vazgeçme.
Sağlıksız ve geçimsiz bir evlilik içinde yetişen çocuk sorunlu oluyor. O yüzden tek ebeveynli bir ailesi olması çocuğun kişisel gelişimi ve ruh sağlığı açısından daha faydalı.
Çocuk için ve kendin için nafaka talep edersen biraz uzayabilir dava ama lehine sonuçlanır.
Ailen Arkandaysa bir dakika bile bekleme. Bu tür insanlarla asla kendi hayatını mahvrtmemelisin.
Kendine bebeğinle birlıkte yeni bir hayat kur ve umudunu asla kaybetme.
Çevrendekilerin boş ve erkeğe bağımlı yorumlarına da kulaklarını tıka lütfen
Senin ne yaşadığını, ne sıkıntılar çektiğini hamilesin aman boşanmacılar asla anlayamaz.

Ah canım arkadaşım seni en en en iyi şuan ben anlarım bende 7 aylık evliyim ve kocam paranoid şizofreni çıktı ve yapmadı eziyet kalmadı senin yaşadıklarının bin beterini yaşadım ve artık boşanıyorum ailemin yanındayım 10 gündür ve ailem bana çok destek oluyolar sagolsun yarın davayı açıyorum allah senide kurtarsın inşallah biz bu evliligin kötü etkilerini seneler sonra üstümüzden atarız ancak

Kafası çalışanlar var hala ne güzel :-)
Bu durumdan kurtul ve kendini işe ver, zamanla herşey daha iyi olacak ve yeniden güveneceksin.

Bebek yok değil mi? Bi de bebek olsa arada sürekli ömür boyu yüzünü görmek zorunda kalırdın benim gibi.. Ben şu an çok çaresizim.. Bebeğimi dünyaya getirmeyi çok istiyorum ama bi yandan da nasıl tek başıma büyüteceğim bilmiyorum?? Adam manyak! Durup durup ağlıyorum, kendime kızıyorum niye evlendim diye.. Kaderime ağlıyorum.. Bebeğimi düşünüp mutlu oluyorum.. Çok karmaşık duygular.. Psikiyatra gittim.. Şu an yas dönemindesin, yaşayarak geçecek herşey dedi.. Allahım nolur çabuk geçsin.. O kadar boşluktayım ki anlatamam.. Bazen çok güçlü, bazen de şimdiki gibi...

Davanı bayramdan sonra hemen aç. Zaten doğumdan sonrasına gün verilir. Evi satıyor madem, en azından bu durumu da dilekçende bildirirsin.
Ona ve ailesine sinirlenip hakaret etme. Annenin yanında kalmam daha iyi olur bu süreçte.
Bak bende kızımla annemin evine dönmek zorunda kaldım ama üstümden büyük bir yük kalktı. Bebeğimi sağlıklı bir ortamda büyüteceğim için iyi hissediyorum.
Hiç korkma, ama dava açmayı erteleme bence.

Moral verdiğiniz için herkese teşekkür ederim.. Bugün sabah mide bulantısı ve sanırım tahrişten dolayı kan kustum.. Sabahtan beri ağlıyorum.. Doktor olduğu için hbr vereyim dedim demesem daha iyi olacaktı.. Biz oyun oynuyormuşuz vs vs.. Sonra oturdum kaderime ağladım yine.. Avukatımla konuştum ztn iki günlük iş dedi, şahit olarak da bir sürü kişi var.. Ailem arkamda Allah'a şükür.. Tek durum şu an dava açarsam, bütün aile duyar ve çok ses çıkar her kafadan ve şu an bunlara da yüreğim yok.. Doğumdan sonra olursa daha rahat olur dedim kendi kendime.. Avukat da destekledi böyle yapmam gerektiği konusunda.. Zaten işimden de olduğum için hem kendim hem de bebek için nafaka isteyeceğim.. Küçükken derlerdi; güzel kızın var diye anneme.. Annemin cevabı bahtı güzel olsundu.. Şimdi bu lafı daha iyi anlıyorum.. Şu an 33. Haftadayım ve maximum 7 haftam kaldı.. Sağsalim atlatırsam dikişlerimin iyileştiği gün mahkemedeyim.. Allah herkese baht güzelliği versin.. Beni de çabucak kurtarsın..

Back
X