Merhaba, geçtiğimiz Eylül ayında evlendim, ancak evlendiğimiz günden bu yana yüzüm pek gülmedi. Paranoid kişilik bozukluğu olan biriyle evliyim malesef.. Evlenmeden önce tüm özelimi anlattım her konuda çok dürüst oldum... Ancak evlendikten sonra her tartışmamızda bunları bana karşı kullanmaya, aileme herşeyi anlatacağını söyleyerek tehdit etti.. Çalışıyordum evlendikten sonra bi şekil kanıma girdi ve istifa ettim.. Ailem ile yaşadığım olumsuzlukları paylaştığımda bana çocuk olunca geçer vs gibi laflar ettiler.. Ve hamile kaldım.. Hamileliğim burnumdan geldi.. Ilgisizlik, onu geç hakaretler... Karşısında ağlarım öfleyip içeri geçmeler, gece bacaklarım ağrır ancak umursamaz.. Insanların yanında bana karşı çok iyi olmasına rağmen çok vicdansız davranıyor.. Ben önceleri cevap vermezken, hamilelik stresinin de verdiği bişeyle cevap vermeye de başlamıştım..belki de artık dayanamamak.. Sürekli olarak geçmişim ile beni yargılamalar, ki kötü bişey de yaşamadım, yaşasam da ondan önce olduğundan ilgilendirmemesi lazım.. Neyse çok uzatmayım; en son dayanamadım, doğumdan sonra senden boşanıyorum dedim.. Bana ne hakaretler.. Sonra ertesi gün kendisi beklememize gerek yok şimdi boşanalım dedi, benim için ok ancak bir senemiz dolduğu için boşanamıuorum malesef.. Daha önceden yaptığı gibi beni yüne evden kovdu.. Ancak bu sefer suçlu duruma düşmemek için gitmedim ve sustum.. Odadan bişey almaya giderken beni odadan kovdu ve fiziksel şiddet uyguladı, kafama vurup saçımı çekmek gibi.. Ancak darp raporu alacak kadar değildi ve alamadım malesef...Annemi aradı, benimle ilgili hakaretlerini 40 dak boyunca sıraladı. Dışarıdan herkes masum biri olarak gördüğü için bunu mahkemede de delil olarak sunmak için ses kaydına aldım ancak sesi farkettiği için elimden kaptı ve sildi tüm kayıt, msj vs.. Yani bana yaptığı hakaretler ile ilgili elimde hiç yazılı delil kalmadı malesef.. Ancak şahidim çok, annem başta olmak üzere.. Bana annem için küfürler savurdu.. Vs vs.. Ve ben artık dayanamıyorum.. Tek isteidğim huzurlu olmak ve çocuğumu dünyaya getirmek.. Sonrasında ztn boşanacağım hemen.. Çünkü kendi ağzıyla ben değişmicem bile dedi..
Sizlere Danışmak istediğim, aslında avukat olursa daha iyi, benim nasıl ilerlemem gerekiyor? Çok dengesiz ve tehlikeli olduğunu düşünüyorum.. Yardım lütfen...:/