Bebek Beslenmesi 8 aylık olacağız ve ek gıdayı reddediyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Seremserem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
377
363
53
Kızlar bebeğim ayın 20 sinde 8 aylık olacak ve ek gıdayı reddiyor. Daha doğrusu meyve hariç her gıdayı reddediyor.
Her şekilde vermeye çalışıyorum ama almıyor. Ablası böyle değildi. Ne versem yerdi. Çok çaresiz kaldım

Her türlü öneriye açığım.

Hiç kolay bir süreç değil, illa ki alışacak. bakın meyvelerle sebzeleri karıştırıp bulamaç haline getirebilirsiniz, bebek bisküvileri mesela.. Bebek bisküvisini sevmeyen çocuk görmedim inanın sebzelere katanlar bile var. Hatta ben ara ara çorbalara katıyorum, kıvam ve lezzet veriyor. Hero baby'nin organik bebek bisküvisi kullanmıştım, organik olduğu için. Bıkmayın ve yılmayın yeter. Sürekli farklı tarifler denemek gerekiyor.

organik bisküviler çok mantıklı.. zaten günümüzde her şey katkılı, gdolu sebzeleri de meyveleri de organik alıyorum. daha sağlıklılar, bir de bebekler zaten lapa, püre yiyor o mamaların hangi biri bizler için lezzetli ki... hiç absürt gelmedi bana bu durum :)
dişse de eline verin sertçe boğazına kaçmayacak bir şey kaşısın, bisküvidr, havuçtur.

Cok zor bir süreç Allah kolaylık ve sabır versin dişten olabilir belki deneyin kendi önüne koyun kendisi yemeği denettirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…