Çok tesekkür ederim canim ilgin için bende ikitane cocuk var bir kiz bir oglan oglan 9_kiz 8 yasinda ama ben kendi cocuklarimda hic bunu yasamadim gece beni hic kaldirmadilar emzirir yatirirdim resmen cöktüm bu yavru köpekte dogum günü hediyesi oldgu icin hele birde suratini gördüm masum masum dedim ne var iki evlat büyütüm büyütüyorum bu bana napar hiç öyle olmadi gece yataga girdigim zaman allahim noglur bana bir işaret ver napmaliyim diye dua edip yatiyorum hayvanlara aşiri düşkünüm cok seviyorum ama hiç köpegim kedim olmadi icimde bir üfte kalmişti onunla oynarken gece yaptiklarini araya kaka yaptiklarini saatlerce temizledigimi unutuyorum ama ya sonra gece tekrarlayinca dayanilmaz haler oluyor sonra diyorum sabir sabir anneai yok babasi yok tek dostu tek arkadasi herseyi sensin seni anlamiyor o insan degilki anlamasi icin zaman ver ama inliyor cok binadan sikkayet gelecek polis kapiya dayanacak diye cok korkuyorum banyoya koydum bekledim ayni balkona koydum saatlerceakma bekledim ayni koridora koydum ayni yaninda kalayim diyor olmaz odaya koyamam ben orda ibadet ediyorum namaz kiliyorum ...büyünce bagirma inleme söz dinlememe olacakmi ne tür sıkıntı cekerim yada cekmem artısı eksisisi nedir varmi bilgin