• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Ekim transfer

Kanı erken vermediniz değil mi çünkü silik çıkmaz diyorlar. Çatlatma iğnesi vurulmuş muydunuz?
Yok hayır çatlatma iğnesi olmadım bu kaçıncı yalancı pozitif artık idrar testlerinin hiç birine güvenmiyorum silik gördüğüm en güvenilir bilinen predictor, resminide koyucam şimdi direkt çıkmıştı dün başka markada çıkmadı ölçüm hassaslığıdır dedim güya en hassasını yaptımya velhasıl kelam bugün t+7 de kan verdim ilaçlarımı bırakmadım eşim bırakma sonradan acaba demeyelim dedi cuma bir daha verip ondan sonra bırakıcam ama yükseleceğine dair hiç bir umudum yok 2 3 falan çıksa beklerdim ama maalesef

Eklentiler

• IMG_4958.webp
    IMG_4958.webp
    10 KB · Görüntüleme: 13
Geç implantasyon olabilir çok erken bakmışsın ne kanda ne idrarda olabilecek düzeyde olmayabilir 0,6 hareketli bir sonuç benim negatiflerim hep 0,2 veya 0,1 di ilaçları kesme nolur nolmaz

Geç implantasyon olabilir çok erken bakmışsın ne kanda ne idrarda olabilecek düzeyde olmayabilir 0,6 hareketli bir sonuç benim negatiflerim hep 0,2 veya 0,1 di ilaçları kesme nolur nolmaz
Resimde kalite baya düşmüş oysa baya belirgin bu arada. İnşallah hareketlidir ama daha önce 0.7 gördüğüm olmuştu benim o yüzden net negatif gibi hissediyorum umarım yanılırım. Sonuç baya geç çıktı daha ordan bi aksilik olduğu hissine kapıldım şuan böyle yazıyorum ama hala idrak etmedi bilincim durumu yoksa benim bildiğim ben şuan salya sümük ağlıyor olmalıydı hala tepkisizim tuhaf bir şekilde..

neden bilmiyorum ama senin adına bir umut var içimde ben predoctor aynı seninki gibi testte hiç yalancı poz görmedim yalnızca 1 kez çatlatma iğnesi vurulunca 7 gelmişti onu gösterdi 2 gün sonra 4 geldi anlayacağın hâlâ umutluyum lütfen progesteron bırakma :)

Back
X