• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Eylül transfer

Nurrrse

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
116
32
18
31
Opu 5 eylülde yapıldı
8 eylülde transfer dediler
Bu sürede neye dikkat ettiniz neler yaptınız

Ben de bugün opu oldum. Transfer gününe hemen karar veriliyor mu? Embriyo gelişimini görmeden neden üçüncü gün transfere karar verildi acaba

Ben de bugün opu oldum. Transfer gününe hemen karar veriliyor mu? Embriyo gelişimini görmeden neden üçüncü gün transfere karar verildi acaba
Taze transfer yapılacaktır 3 gun embriyo takibi yapacaklar herkese taze transfer yapılmıyor şanslısınız rahminiz uygunmus.

Transfer için neden acele ediliyor?
Daha erken değil mi?
Embriyoların gelişimini görmek lazım ve doktorumdan duyduğum birşey rahimin dinlemesi gerekiyor.
Umarım güzel sonuçlarınız alırsınız 🙏

3. Gün transferi olmadım 5. Gün olacağım sağlıklı ilerliyor denildi sadece bana da

2 Eylül 3. Gün 9 hücreli taze transfer oldum . 6 Eylül ovitrella iğnesi yaptım
8/9/10 Eylül çıkan erken gebelik testleri bu şekilde. İğne etkisini biliyorum ama çıkan çizgiyi takip etmek istedim nasipse 12 Eylül de tahlil vereceğim

Eklentiler

• IMG_9330.webp
    IMG_9330.webp
    102,7 KB · Görüntüleme: 25
2 Eylül 3. Gün 9 hücreli taze transfer oldum . 6 Eylül ovitrella iğnesi yaptım
8/9/10 Eylül çıkan erken gebelik testleri bu şekilde. İğne etkisini biliyorum ama çıkan çizgiyi takip etmek istedim nasipse 12 Eylül de tahlil vereceğim
6 Eylül transfer sonrası neden ovitrella vuruldu ovitrella iğnesi test sonucunun pozitif gözükmesini sağlar normalde hamile bile olmasaniz

Taze transferde yapılabiliyor. Evet şuanki sonuç gerçek gebelik mi iğneden dolayı mı ayırt edemiyorum
Anladm test gününüz ne zaman sımsıkı tutunmustur inşallah size taze oluncada bu iğne den kaynakli olabiliyor insanı yanıltıyor ama en azından güzel haber ve moral olmuş pozitif görmek sizin için

Anladm test gününüz ne zaman sımsıkı tutunmustur inşallah size taze oluncada bu iğne den kaynakli olabiliyor insanı yanıltıyor ama en azından güzel haber ve moral olmuş pozitif görmek sizin için
yarın tahlil vereceğim şuanki erken gebelik testi yanıltıcı ama işte o iki çizgiyi görmek iyi gelmişti

Back
X