Eylül ortasında transfer olacak varmı 🫠

alllahvargamyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
588
251
53
25
Merhaba kızlar sonunda Başlıyorummmm💃🏻🥹
5 ayın sonunda
Kaldığım yerden tedavime yarın ilaçlara başlıyorum değerlerim güzel geldi eylülün 18-20 gbilerinde transferim gerçekleşecek çok heyecenalıyım ve bir o kadarda korkuyorum umarım güzel haberler alacağımız bir ay olur bize kızlar 🫶🏻✨🤭 sizlerin ne zaman olacak

5 ayın sonunda
Kaldığım yerden tedavime yarın ilaçlara başlıyorum değerlerim güzel geldi eylülün 18-20 gbilerinde transferim gerçekleşecek çok heyecenalıyım ve bir o kadarda korkuyorum umarım güzel haberler alacağımız bir ay olur bize kızlar 🫶🏻✨🤭 sizlerin ne zaman olacak
Merhaba hayırlı olsuuuuun hangi değerlere bakıldı acaba transfer öncesi 🤩

5 ayın sonunda
Bende şuan rahim kalınlığı icin estrofem kullanıyorum ayın ortaları gibi tranfer olurum diye düşünüyorum ilk tranferim değil ağrılı bi işlemde değil ama bilmiyorum o çatal beni çok fazla geriyor

5 ayın sonunda
5 eylülde taze transfer olacağım

Bende şuan rahim kalınlığı icin estrofem kullanıyorum ayın ortaları gibi tranfer olurum diye düşünüyorum ilk tranferim değil ağrılı bi işlemde değil ama bilmiyorum o çatal beni çok fazla geriyor
Aynı süreçte ilerliyoruz kuzum inşallah güzel haberlerimizi burada paylaşmak nasip olur sonucu güzel olacak onu düşün stres yapma kolaycık hemen oluyor zaten işlem 🌸

Back
X