30 Ağustos 2 Eylül üçüncü gün taze transfer oldumOpu 5 eylülde yapıldı
8 eylülde transfer dediler
Bu sürede neye dikkat ettiniz neler yaptınız
30 oğustıs opu30 Ağustos 2 Eylül üçüncü gün taze transfer oldum
2 Eylül 3. Gün taze transfer oldumOpu 5 eylülde yapıldı
8 eylülde transfer dediler
Bu sürede neye dikkat ettiniz neler yaptınız
Nasılsınız şuan kaçıncı gün neler yapıyorsunuz30 oğustıs opu
2 Eylül 3. Gün taze transfer oldum
Taze transfer yapılacaktır 3 gun embriyo takibi yapacaklar herkese taze transfer yapılmıyor şanslısınız rahminiz uygunmus.Ben de bugün opu oldum. Transfer gününe hemen karar veriliyor mu? Embriyo gelişimini görmeden neden üçüncü gün transfere karar verildi acaba
30 Ağustos opuNasılsınız şuan kaçıncı gün neler yapıyorsunuz
Hareket durumunuz peki sürekli yatıyormusunuz ben çalışıyorum da30 Ağustos opu
2 Eylül transfer oldum belirti yok gibi
Rapor almıştım bi süre uzandım bi süre evin içinde hareket ettim hafta sonu daha çok hareketliydimHareket durumunuz peki sürekli yatıyormusunuz ben çalışıyorum da
Amh ım düşük olgun yumurta sayım azdıTransfer için neden acele ediliyor?
Daha erken değil mi?
Embriyoların gelişimini görmek lazım ve doktorumdan duyduğum birşey rahimin dinlemesi gerekiyor.
Umarım güzel sonuçlarınız alırsınız
Hayırlı olsun bende 5 Eylül de oldum30 Ağustos 2 Eylül üçüncü gün taze transfer oldum
Hayırlı olsun bende 5 Eylül de oldum
belirti var mıHayırlı olsun bende 5 Eylül de oldum
Hayır
6 Eylül transfer sonrası neden ovitrella vuruldu ovitrella iğnesi test sonucunun pozitif gözükmesini sağlar normalde hamile bile olmasaniz2 Eylül 3. Gün 9 hücreli taze transfer oldum . 6 Eylül ovitrella iğnesi yaptım
8/9/10 Eylül çıkan erken gebelik testleri bu şekilde. İğne etkisini biliyorum ama çıkan çizgiyi takip etmek istedim nasipse 12 Eylül de tahlil vereceğim
Taze transferde yapılabiliyor. Evet şuanki sonuç gerçek gebelik mi iğneden dolayı mı ayırt edemiyorum6 Eylül transfer sonrası neden ovitrella vuruldu ovitrella iğnesi test sonucunun pozitif gözükmesini sağlar normalde hamile bile olmasaniz
Anladm test gününüz ne zaman sımsıkı tutunmustur inşallah size taze oluncada bu iğne den kaynakli olabiliyor insanı yanıltıyor ama en azından güzel haber ve moral olmuş pozitif görmek sizin içinTaze transferde yapılabiliyor. Evet şuanki sonuç gerçek gebelik mi iğneden dolayı mı ayırt edemiyorum
yarın tahlil vereceğim şuanki erken gebelik testi yanıltıcı ama işte o iki çizgiyi görmek iyi gelmiştiAnladm test gününüz ne zaman sımsıkı tutunmustur inşallah size taze oluncada bu iğne den kaynakli olabiliyor insanı yanıltıyor ama en azından güzel haber ve moral olmuş pozitif görmek sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?