• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8.gün değerim 104 çıktı....hamilemiyim inanamıyorum.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepiniz çok saolun arkadaşlar...allah hepinize nasip etsinn...ama hala inanamıyorum hamile olduğuma...çok değişik bir duyguymuş gerçekten....kimyasal gebelik falan nasıl oluyooo.....bu değerle olabilirmi....sizce.....

hayır canım sen içini ferah tut,,,,:nazar::CüvCüv:,hamilesin kafanı çok bulandırma !......allah bizlerede nasip etsin ,,,,,,:1hug::1hug:

tebrikler canım
evet , değerine göre çoğul gebelik seni bekliyor :)
ne yaptın , transferden sonra ne kadar dinlendin , kalacak yer ayarlayıp kaldın mı yoksa gittin mi?
kaç embriyo tranfer edildi ?
Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin canım ..

arkadaşlar dikkat ediyorum bazı sohbetlerde insanları korkuya ve endişeye itiyorsunuz (bilinçsizce)dikkat etsek iyi olmazmı?????????yazıktır bu kadar emek veriliyor,,,,,,,sağlıcakla kalın inş,,,,,(kusura bakmayın artık söylemesem olmazdı,çünkü çok görüyorum,kimse lütfen üstüne alınmasın,sadece yazdıklarımıza dikkat)a.s.:1hug:

8.gün değerin gayet yüksek bencede çoğul olcak hayırlısı inş.mev_zuhal idrar testinde benim 15,güne kadar negatifti sonucum.12.günde yaptığım kantahlili pozitifti.çıkmayabiliyo yani.

Back
X