• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8.gün evde pozitif kanda nefgatif

Gulumsekaderine1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
307
58
48
28
3.gün embriyosu transfer edildi 8.gün test yaptım silik çizgi çıktı bende hemen test yaptırdım ama 0.1 çıktı beta negatif yani erken mi yaptım yükselir mi bana bi moral verir misiniz??🥺

Eklentiler

• EA33E484-47E6-4713-8E3F-77CBBEB42F14.webp
    EA33E484-47E6-4713-8E3F-77CBBEB42F14.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 40
sen sakın kötüyü düşünüp çağırma iyi olucak öyle düşün, doktor ne zaman test yapmanı söylediyse ozaman yap kendini strese sokma

sen sakın kötüyü düşünüp çağırma iyi olucak öyle düşün, doktor ne zaman test yapmanı söylediyse ozaman yap kendini strese sokma
4 senedir bekliyorum ilk kez testte ikinci çizgiyi gördüm ama kan neden öyle çıktı anlamıyorum hala evdeki teste inanmak istiyorum araştırdım bazen çok düşük olduğunda kanda okuyamıyormuş değeri inşallah öyledir diye umuyorum

Üçüncü gün embriyosu için testi erken yapmışsınız şuan yerleşmiş ve kana yeni yeni geçiyor olabilir sekizinci gün çok erken çatlatma iğnesi kullanmadiniz değil mi
Yok hayır dondurulmuş transferdi erken yaptığımı biliyorum ama olsaydı azda olsa çıkardı diye düşünmüştüm testte de silik çizgi görünce heveslenmiştim

Yok hayır dondurulmuş transferdi erken yaptığımı biliyorum ama olsaydı azda olsa çıkardı diye düşünmüştüm testte de silik çizgi görünce heveslenmiştim
Üzülmeyin üzüldüğünüzde rahim kasları kasılıyor stres yapmayın buda aynı şekilde kasılma yapar. Biliyorum çok zor ben de aynı durumun içerisindeyim ama hem maddi hem manevi tükeniyoruz artık son düzlükte biraz sakin kalmamız lazım 🫤 bol bol su için evin içinde günde 2 -3 kez 15-20 dakika ufak adımlarla yürüyüşünüzü yapın yeme içmenize dikkat edin elinizi göbeğinize sürüp bol bol ya Musavvir çekin sonra da Allah'a tevekkül edelim çünkü zaten doktorlar ve bizler elimizden geleni yapıyoruz üzmeyin kendinizi kalbinizi de yormayın Rabbim kucağınızı boş bırakmasın 🤲

Üzülmeyin üzüldüğünüzde rahim kasları kasılıyor stres yapmayın buda aynı şekilde kasılma yapar. Biliyorum çok zor ben de aynı durumun içerisindeyim ama hem maddi hem manevi tükeniyoruz artık son düzlükte biraz sakin kalmamız lazım 🫤 bol bol su için evin içinde günde 2 -3 kez 15-20 dakika ufak adımlarla yürüyüşünüzü yapın yeme içmenize dikkat edin elinizi göbeğinize sürüp bol bol ya Musavvir çekin sonra da Allah'a tevekkül edelim çünkü zaten doktorlar ve bizler elimizden geleni yapıyoruz üzmeyin kendinizi kalbinizi de yormayın Rabbim kucağınızı boş bırakmasın 🤲
Amin çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım zaten yapacak başka birşeyim yok artık 😔

Back
X