- 11 Ağustos 2022
- 307
- 58
- 48
- 28
- Konu Sahibi Gulumsekaderine1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 senedir bekliyorum ilk kez testte ikinci çizgiyi gördüm ama kan neden öyle çıktı anlamıyorum hala evdeki teste inanmak istiyorum araştırdım bazen çok düşük olduğunda kanda okuyamıyormuş değeri inşallah öyledir diye umuyorumsen sakın kötüyü düşünüp çağırma iyi olucak öyle düşün, doktor ne zaman test yapmanı söylediyse ozaman yap kendini strese sokma
Üçüncü gün embriyosu için testi erken yapmışsınız şuan yerleşmiş ve kana yeni yeni geçiyor olabilir sekizinci gün çok erken çatlatma iğnesi kullanmadiniz değil miBaşka benim durumumda olan yok mu??
Yok hayır dondurulmuş transferdi erken yaptığımı biliyorum ama olsaydı azda olsa çıkardı diye düşünmüştüm testte de silik çizgi görünce heveslenmiştimÜçüncü gün embriyosu için testi erken yapmışsınız şuan yerleşmiş ve kana yeni yeni geçiyor olabilir sekizinci gün çok erken çatlatma iğnesi kullanmadiniz değil mi
Üzülmeyin üzüldüğünüzde rahim kasları kasılıyor stres yapmayın buda aynı şekilde kasılma yapar. Biliyorum çok zor ben de aynı durumun içerisindeyim ama hem maddi hem manevi tükeniyoruz artık son düzlükte biraz sakin kalmamız lazımYok hayır dondurulmuş transferdi erken yaptığımı biliyorum ama olsaydı azda olsa çıkardı diye düşünmüştüm testte de silik çizgi görünce heveslenmiştim
Amin çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım zaten yapacak başka birşeyim yok artıkÜzülmeyin üzüldüğünüzde rahim kasları kasılıyor stres yapmayın buda aynı şekilde kasılma yapar. Biliyorum çok zor ben de aynı durumun içerisindeyim ama hem maddi hem manevi tükeniyoruz artık son düzlükte biraz sakin kalmamız lazımbol bol su için evin içinde günde 2 -3 kez 15-20 dakika ufak adımlarla yürüyüşünüzü yapın yeme içmenize dikkat edin elinizi göbeğinize sürüp bol bol ya Musavvir çekin sonra da Allah'a tevekkül edelim çünkü zaten doktorlar ve bizler elimizden geleni yapıyoruz üzmeyin kendinizi kalbinizi de yormayın Rabbim kucağınızı boş bırakmasın
![]()
Henüz erken Allah'tan Umut kesilmezAmin çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım zaten yapacak başka birşeyim yok artık![]()
Amenna ve saddakna öyle muhakkakHenüz erken Allah'tan Umut kesilmez