Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan vermıstı. 3bin çıkmışReglniz geçmiş. Allah’ın izniyle tutunmuş. Embriyo da yaklaşık 5. haftada görünüyor. Kan verip artışa bakın 2 günde bir. Sağlıkla gelsin
Reglniz geçmiş. Allah’ın izniyle tutunmuş. Embriyo da yaklaşık 5. haftada görünüyor. Kan verip artışa bakın 2 günde bir. Sağlıkla gelsin
Kan vermıstım 3 bin cıkmışşş hayır olakiGebelik var net duruyorm kan verin
Ne güzelKan vermıstım 3 bin cıkmışşş hayır olaki
6 binlerde mi olmalıııNe güzelkese görünür. Yarın değil öbür gün aynı yerde aynı saatlerde yine verin. 6 binlere yakın bir değer gelirse korkmayın inşallah
![]()
Ben biraz şok oldum hic beklemiyordummm kalp atısıfalan ne zaman oluyor asırıda saglksız beslendimİki katı olmalı 2 gün sonrasında.
Yaklaşık olarak o rakamlar yani evet. Ki zaten olur da endişe etmeyin. 3 bin olmuş bile. Randevu almayı hemen düşünmüyorsanız, beta takibi yapın 2-3 kez
Kızıma 6 haftalık hamileyken kalp atışı duymuştukBen biraz şok oldum hic beklemiyordummm kalp atısıfalan ne zaman oluyor asırıda saglksız beslendim![]()
Adetten hemen sonra mı kaldın? Neden hiç beklemiyordunBen biraz şok oldum hic beklemiyordummm kalp atısıfalan ne zaman oluyor asırıda saglksız beslendim![]()
Yok korunmasız bi ilişkide çok çok az temas oldu hic beklenmedik diyebilirimmmAdetten hemen sonra mı kaldın? Neden hiç beklemiyordun
Anladım. Biz de ikinci çocuğu istiyorum. Rabbim nasip etsin inşallah. Benim de iki gündür akıntım vardı bugün yumurta akına benzer akıntı gördüm. Döngümün 16.gunuYok korunmasız bi ilişkide çok çok az temas oldu hic beklenmedik diyebilirimmm
İnşallah olurrrr saglıkklaAnladım. Biz de ikinci çocuğu istiyorum. Rabbim nasip etsin inşallah. Benim de iki gündür akıntım vardı bugün yumurta akına benzer akıntı gördüm. Döngümün 16.gunu
İnşallah canım çok sağ ol. Senin ilk gebeliğin miİnşallah olurrrr saglıkkla![]()