8.Gün idrarda silik ikinci çizgi ve tek taraflı ağrıı

Esila

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2007
188
5
621
42
Antalya
Arkadaşlar sabah dayanamadım ve idrar testi yaptım 2.çizgi silik olarak belirdi ama benim tek taraflı ağrım var sol kasığımda zonklama gibi bişey batırır çıkarır gibianca yatınca geçiyor ve ben çok korkuyorum dış gebelik filan olabilir mi normal midir bu?gerçi hamile miyim onu da bilmiyorum ne olur yardımcı olun

Inşşallah canım 2. çizgin çıktı ise silikte olsa büyük ihtimal var bişeyler bendede öyle olmuştu şükür 5 aylık hamileyim çok silik çıkmıştı demek bebiş tutunuyor sana o agrılarda ondan olabilir moralini yüksek tut dikkat et kendine:)))

teşekkür ederim canımm çok sağol işte ağrı olunca tereddüt ediyorum heran değil de ara ara çoğunlukla ama bazen çok fazla oluyor anlatabildim mi:)inşallah bebeğine sağlıcakla kavuşursun cevabın için çok teşekkür ederim

canım benimde 8.gunum idrar testi yapmaya korkuyorum.benimde dondurulmuşlarla 3.gun emr.sende kanama yada kahverengi akıntı felan oldumu bende ole bişe yok

yok canım ne kanama ne kahverengi akıntı oldu olmasın zaten yaaa.valla ben de çok korkaraktan meraktan yaptım çıkmazsa çok takmam dedim ama takacağımı biliyordum yapıyım rahatlayım dedim:)sen bekleyebiliyorsan bekle canım ya..ağrın filan var mı?

esila benimde 7.gün uykudan uyandıracak kadar şiddetli ağrım olmuştu 9.gün idrarda silik çıkmıştı 2.çizgi ve çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim. ağrılar zaman zaman devam ediyor rahim genişlediğinden o şekilde olduğunu duymuştum.

neclacım çok teşekkür ederim cvbın için.doktorum da rahim genişlerken ağrı olur demişti.hayırlı uğurlu olsun canımmm sevindm.kaç çıktı değerin?

çok teşekkür ederim canım ben 5.tedavimde bu mutluluğu yaşadım çok şükür allah herkese çok fazla uğraştırmadan versin inş.

11.gün değerim 239,28 çıktı

ay canım çok sevindim hayırlısıyla kavuş bebeğine sağ salim.baya da çok çıkmış maşallah ikiz olsun inşallahhhh:)))senin de te taraflı mıydı ağrın canım?bugün dünkü kadar yoğun değil benimde.

banada kramp gibi ağrı vuruyo canım sürekli deil arada bi yoklayıp gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…