Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bugün 8. Gün ama hala regl olmadım. 6. Gün gebelik testi yaptık ama sonuç negatif. Eşimde sperm azlığından dolayı çocuğumuz olmuyordu. Sizce kan veriyim mi yoksa bu normal bir şey mi?
Arkadaşlar bugün 8. Gün ama hala regl olmadım. 6. Gün gebelik testi yaptık ama sonuç negatif. Eşimde sperm azlığından dolayı çocuğumuz olmuyordu. Sizce kan veriyim mi yoksa bu normal bir şey mi?
Bende aynı durumdayım gecikmenin 7.gunundeyim 4.gunu test negatif ti sonra tekrarlamadim Dünden beri hafif ara ara bulantı var ve sol kasigimla bel ağrım gelip gidiyor