Regl gecikmesi ve hamilelik

Ben 6 gün önce kan verdim negatif çıktı ama belki geç döllenmedir diye şuan düşünmüyorum kan vermeyi biraz daha zaman geçsin ondan sonra vericem bakalım inşallah isteyen herkes hamile olduğunu öğrenir ve mutlu oluruz 🥰🥰🥰
Amiin inşallah 🥰 geç döllenme olup olmadığıni nasıl anlayabiliriz canım bilmediğimden soruyorum🥹 bat 4 eylül muydu bu arada

27-28 günde bir düzenli adet olurum ilk defa bu ay gecikti gecikmenin 18.günündeyim test yaptım negatif çıktı duphaston kullandım yine olmadım aynı durumu yaşayan var mı acaba

Merhaba arkadaşlar biliyorum ki kadınların regl dönemleri bazen gecikiyor ve bu o ay herkese uğruyor yani bu ay regl gününü geçen arkadaşlar var mı ya da geçince hamile olduğunu öğrenenler var mı benim son regl tarihim 8 Ağustos 28 gün sürer döngüm düzenli bir şekilde bugün biterse 2 gün geçikmiş olacak ama mevsimsel mi yoksa hamilemiyim merak ediyorum not: test yapmaya ya da kan vermeye korkuyorum🥺
İki gün geçince öğrenmiştim

Onu benden merak ediyorum acile gitsem kan tahlili yaparlarmi. Eşim yapmazlar diyor ama bilemedim ya 🥲
Acile gidip gebelik testi yaptırmak için kayıt açtır normal yeşil alana doktora de ki karnım çok ağrıyor sol kasığım ağrıyor kalp çarpıntım var midem bulanıyor doktor soracak gebelik ihtimali var mı evet var de tedavi uygulayıp uygulayamayacağını öğrenmek için beta testide isteyecek ben öyle yapıyordum eskiden 😂😂😂

Acile gidip gebelik testi yaptırmak için kayıt açtır normal yeşil alana doktora de ki karnım çok ağrıyor sol kasığım ağrıyor kalp çarpıntım var midem bulanıyor doktor soracak gebelik ihtimali var mı evet var de tedavi uygulayıp uygulayamayacağını öğrenmek için beta testide isteyecek ben öyle yapıyordum eskiden 😂😂😂
İyi fikirmiş. Yarın is yerinin yanında hastane var aile hekimi bölümüne gidip kan tahlili isteyim 😁

Eğer yapmazlarsa pazartesi gününü beklemek zorundayım ben çünkü bizim buradaki sağlık ocağının sonuçları ertesi gün çıkıyor zaten beklemek zor iyice zorlaştı Allah ikimize de kolaylık versin
Naptın cnm kan verdinmi? Ben yarın vereceğim inşallah

Back
X