• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8.gün ve 10.gün beta kan değerleri

tomrisuyar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2025
8
3
1
35
Merhabalar,
4 Ekimde orta kalite çift 5.gün embriyo transferi oldum. Dayanamayıp 8.gün test vermiştim 296 çıktı değerim, kliniğin önerisi olan bugün ise 407 sizce bir olumsuzluk var mıdır bu durumda? Çok üzüldüm birden görünce. Allah her birimize yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.

Merhabalar,
4 Ekimde orta kalite çift 5.gün embriyo transferi oldum. Dayanamayıp 8.gün test vermiştim 296 çıktı değerim, kliniğin önerisi olan bugün ise 407 sizce bir olumsuzluk var mıdır bu durumda? Çok üzüldüm birden görünce. Allah her birimize yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
2 gün sonra mı 407 ? AYnı lab aynı saatlerde mi verdinzi

Evet iki gün sonra saatler arasında iki saat vardı.(İlkini sabah 10, diğerini 8 de verdim). Bir de ilkinde tok ikincisinde aç idim.

Merhabalar,
Hiç bir sorun yok bende 8 cı gun 63 sonra 10 gun 119 ,12 cı gun 202 14 cu 375 çıkmışdı şu an 30 haftalık hamıleyı. Önemli yüzde 60 artması

Merhabalar,
Merak etmeyin benımde öyle oldu ama 3. Defa kan verince arttı korkmayın hiç

Back
X