8 gündür hasta olmuyorum norma mi

Alaz_ Alaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2021
22
7
1
35
Geçen ayın 6sinda hasta oldum bir kaç gün sonra eşimle ilişkim oldu 3-4 gün sonra lekelenme oldu sadece lekelenme bu 10 gün falan sürdü kasık bel sırt agrım var kadın doğuma randevu asla alamıyorum geçen test yaptım silik göründü ama kurumadan kayboldu hamilelik olabilir mi acaba eşim diyor ki yoktur bebek sacmalama kistten de korkuyorum ama ona dair belirtim yok ne olabilir

Geçen ayın 6sinda hasta oldum bir kaç gün sonra eşimle ilişkim oldu 3-4 gün sonra lekelenme oldu sadece lekelenme bu 10 gün falan sürdü kasık bel sırt agrım var kadın doğuma randevu asla alamıyorum geçen test yaptım silik göründü ama kurumadan kayboldu hamilelik olabilir mi acaba eşim diyor ki yoktur bebek sacmalama kistten de korkuyorum ama ona dair belirtim yok ne olabilir
Tekrarlasan iyi olur testi madem kadın doğuma randevu alamıyorsun

acile git

Türkiyedemi yaşıyorsunuz nasıl asla randevu alamıyorusunuz çok merak ediyorum , özel hastane adım başı var artık ,

Yanlış düşünce tarzı 👎🏻rabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla kucağınız dolsun inşallah 🌸
Rahatsız ediyorum kusura bakma olur mu? Bugün kendimi zorladım önce kasığım ağrıdı ve azıcık kanamam geldi ve hemen durdu hamilelik olabilir mi? Randevu aldım ama saat 16:00'yı bekleyemiyorum.

Rahatsız ediyorum kusura bakma olur mu? Bugün kendimi zorladım önce kasığım ağrıdı ve azıcık kanamam geldi ve hemen durdu hamilelik olabilir mi? Randevu aldım ama saat 16:00'yı bekleyemiyorum.
Estağfurullah ne kusuru kanaman kırmızı renkte miydi kahverengi mi

Normalde kahverengi kanama gebelik belirtisi oluyor ama bilemedim ki şimdi bel ve kasık ağrın da oldu mu
Oldu kasık ağrısından sonra oldu ama bilemedim. Kaç gündür ani hareketler de kasık ağrısı oldu baş ağrısı kötü koku aldığım zaman mide bulantısı sırt bel hep var anlamadım valla

Oldu kasık ağrısından sonra oldu ama bilemedim. Kaç gündür ani hareketler de kasık ağrısı oldu baş ağrısı kötü koku aldığım zaman mide bulantısı sırt bel hep var anlamadım valla
Saydığınız tüm hepsi gebelik belirtisi ama psikolojik de olmuş olabilir doktora gittiğiniz de kesin sonuç alırsınız hayırlısı olsun hakkınızda bşr an önce kucağınız dolsun inşallah 🤍🌸🙏🏻

Canım önemli olan kan renginde parlak olmaması kahverengi küf şeklinde olan bu bir iki damla gelen 2 3 gün süren akıntıyla birlikte karışık olur yerleşme kanamasıdır o test tekrarla ya da kan testi ver mutlaka gebelik olabilir 🦋

Back
X