- 31 Ağustos 2021
- 22
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi Alaz_ Alaz
-
Tekrarlasan iyi olur testi madem kadın doğuma randevu alamıyorsunGeçen ayın 6sinda hasta oldum bir kaç gün sonra eşimle ilişkim oldu 3-4 gün sonra lekelenme oldu sadece lekelenme bu 10 gün falan sürdü kasık bel sırt agrım var kadın doğuma randevu asla alamıyorum geçen test yaptım silik göründü ama kurumadan kayboldu hamilelik olabilir mi acaba eşim diyor ki yoktur bebek sacmalama kistten de korkuyorum ama ona dair belirtim yok ne olabilir
Eşim kızıyor yok bunlar yanlış gösteriyor falan diyor. Moral diye bir şey bırakmadıTekrarlasan iyi olur testi madem kadın doğuma randevu alamıyorsun
Yanlış düşünce tarzıEşim kızıyor yok bunlar yanlış gösteriyor falan diyor. Moral diye bir şey bırakmadı
Amin Allah razı olsun sizden.❤Yanlış düşünce tarzırabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla kucağınız dolsun inşallah
Rahatsız ediyorum kusura bakma olur mu? Bugün kendimi zorladım önce kasığım ağrıdı ve azıcık kanamam geldi ve hemen durdu hamilelik olabilir mi? Randevu aldım ama saat 16:00'yı bekleyemiyorum.Yanlış düşünce tarzırabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla kucağınız dolsun inşallah
Estağfurullah ne kusuru kanaman kırmızı renkte miydi kahverengi miRahatsız ediyorum kusura bakma olur mu? Bugün kendimi zorladım önce kasığım ağrıdı ve azıcık kanamam geldi ve hemen durdu hamilelik olabilir mi? Randevu aldım ama saat 16:00'yı bekleyemiyorum.
Önce kırmızı geldi sonra kahverengi.Estağfurullah ne kusuru kanaman kırmızı renkte miydi kahverengi mi
Sonrada hemen kesildi.Önce kırmızı geldi sonra kahverengi.
Estağfurullah ne kusuru kanaman kırmızı renkte miydi kahverengi mi
Normalde kahverengi kanama gebelik belirtisi oluyor ama bilemedim ki şimdi bel ve kasık ağrın da oldu muÖnce kırmızı geldi sonra kahverengi.
Oldu kasık ağrısından sonra oldu ama bilemedim. Kaç gündür ani hareketler de kasık ağrısı oldu baş ağrısı kötü koku aldığım zaman mide bulantısı sırt bel hep var anlamadım vallaNormalde kahverengi kanama gebelik belirtisi oluyor ama bilemedim ki şimdi bel ve kasık ağrın da oldu mu
Saydığınız tüm hepsi gebelik belirtisi ama psikolojik de olmuş olabilir doktora gittiğiniz de kesin sonuç alırsınız hayırlısı olsun hakkınızda bşr an önce kucağınız dolsun inşallahOldu kasık ağrısından sonra oldu ama bilemedim. Kaç gündür ani hareketler de kasık ağrısı oldu baş ağrısı kötü koku aldığım zaman mide bulantısı sırt bel hep var anlamadım valla
Olurum tabiki kuzum
Canım önemli olan kan renginde parlak olmaması kahverengi küf şeklinde olan bu bir iki damla gelen 2 3 gün süren akıntıyla birlikte karışık olur yerleşme kanamasıdır o test tekrarla ya da kan testi ver mutlaka gebelik olabilirOldu kasık ağrısından sonra oldu ama bilemedim. Kaç gündür ani hareketler de kasık ağrısı oldu baş ağrısı kötü koku aldığım zaman mide bulantısı sırt bel hep var anlamadım valla
Kırmızı dediğin pembemsi bişi mıydıÖnce kırmızı geldi sonra kahverengi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?