- Konu Sahibi almilasevi
merhaba, burun ameliyatımın üzerinden 8 gün gecti, öncelikle şunu söylemeliyim ki hiç öyle acısız ağrısız ve kolay bır ameliyat değill.. malatyada oldum ameliyatımı, ilk gün check up yapıldı ameliyata engel bir durum var mı diye..ertesi günde ameliyata girdim. yüzüm gözüm mosmor oldu gözümün üstüne 12 saat buz koydular ve sinir oldum göz bebeklerim dondu sanki..
3 4 günde grip gibi gecirdim başım dönüyodu sabahları, gece uyumakta ezıyet ben yatakla sarmaş dolaş kolumu bacağımı eşimin üzerine ata ata yatarım yoksa uyuyamam
ama 1 ay boyunca sırt üstü yatacakmışım, hapşıramıyosun yüzünü yıkayamıyosun, esneyemiyosun, yemek yiyemiyosun.. ayyy şimdi diyorum hayatta girişmezdim 1 sene dikkat etmezsende düşme ihtimali varmış,
oh oldu bana kımseyı dınlemedım taktım kafaya yaptıracam diye.. ama burnumun resmını paylaşırım yinede sevgileeerrr 

3 4 günde grip gibi gecirdim başım dönüyodu sabahları, gece uyumakta ezıyet ben yatakla sarmaş dolaş kolumu bacağımı eşimin üzerine ata ata yatarım yoksa uyuyamam