8 hafta endişeler

fatoppss

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2025
255
54
13
24
Arkadaşlar iç karartmak değil amacım ama ben bu gün 8 haftalık oldum kalp atışı dinlendi kese görüldü tüm tahliller yapıldı herşey çok yolunda çok şükür doktor düşük riski kanama alanı görmedi benimde kanamam veya başka bir şikayetimde yok ama korkularım çok sizdede durum aynımı nasıl geçecek bu süreç ya bir düşük birşey olursa bilemiyorum korkuyorum bu kadar olumlu şeye rağmen düşer mi sizce

Canım bir sorun yoksa bebek neden düşsün niye kötüyü düşünüp kötüyü çağırıyorsun kendine🥹 bu şekilde streslenecek bir durum göremedim kendini korkutma boş yere vesvese verme kendine

Arkadaşlar iç karartmak değil amacım ama ben bu gün 8 haftalık oldum kalp atışı dinlendi kese görüldü tüm tahliller yapıldı herşey çok yolunda çok şükür doktor düşük riski kanama alanı görmedi benimde kanamam veya başka bir şikayetimde yok ama korkularım çok sizdede durum aynımı nasıl geçecek bu süreç ya bir düşük birşey olursa bilemiyorum korkuyorum bu kadar olumlu şeye rağmen düşer mi sizce
Sen sürekli olumsuzu çağırıyorsun ama olmaz ki
Geri kalan 32 hafta nasıl geçecek
Bi laf var bilir misin “korktuğum başıma geldi” deriz.
Seninki o hesap.
Korkmaaaaaaaa

Nasipten öte yol yok :) o nedenle asla kafana takmamaya çalış 2 gebeliğimde de kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum 3.gebeliğim öğrendiğim gün birşey olacak yine diyerek sabaha kadar ağlamıştım şimdi 22.haftadayız ☺️ hâlâ o korku o endişe içimde ama elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum ve herşey yolunda gidiyorsa neden korkalım ki böyle bakmalıyız bence gerisi de nasip meselesi onun bu dünyada alacak nefesi bizim de onunla yaşayacak günlerimiz varsa olay bitmiştir. Boş yere böyle olumsuzluklar düşünüp kendini de bebişi de strese koyma

Canım annelik duygularından dolayı sanırım hepimiz o hisse kapılıyoruz bende ilk haftaları senin gibiydim en ufak ağrı sızı olsa bile acile koştum şimdi diyorum ki ne kadar kendimi boşa üzmüşüm. Emin ol su gibi akıp gidecek zaman sen tabi dikkatli ol ama kafana da takma her şey yolundaymış zaten 🩷

Back
X