- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
- 53
- Konu Sahibi Floydblack
-
Gebelikte bel agrisi normal canim cokmu siddetli agriyor ? Bende 6 haftadan beri yatiyorum 15 hafta olduk bel agrim hep var bazen cok yatmaya yoruyorum bel agrimiMerhaba kızlar 8+2 günlük hamileyim iki gündür belim cok agrıyor. Yaklasık 15 gün önce kanamam oldu o gunden beri yatıyorum. Bel agrısı düşğk tehlikesi diyorlar bu dönemde bel agrısı yasayan var mı?
Çok siddetli değil ama var hissettiriyor yaniGebelikte bel agrisi normal canim cokmu siddetli agriyor ? Bende 6 haftadan beri yatiyorum 15 hafta olduk bel agrim hep var bazen cok yatmaya yoruyorum bel agrimi
Bende kanama alanindan yatiyorum 6+2de yatmaya basladim 15+2 olduk hala yatiyorum gecmisti aslinda kanama alanim ama onceki gece yine kanamam oldu yine baslamis 10 gun iyiydik yine yatışÇok siddetli değil ama var hissettiriyor yanibazen şiddetleniyor ama günlük hayatı etkilemiyor 6. Haftadan beri bende yatıyorum kanama alanından allaha sukur iyiyim ama
Kanama alanı yüzde 25-30 u kadar dedi büyümede sorun yok tüp bebek ile hamile kaldım son adet tarihim 29 agustos gunuyle uyumlu allaha sukurBende kanama alanindan yatiyorum 6+2de yatmaya basladim 15+2 olduk hala yatiyorum gecmisti aslinda kanama alanim ama onceki gece yine kanamam oldu yine baslamis 10 gun iyiydik yine yatışaman minikler iyi olsunda cok sukurr
Benimkide tup bebekKanama alanı yüzde 25-30 u kadar dedi büyümede sorun yok tüp bebek ile hamile kaldım son adet tarihim 29 agustos gunuyle uyumlu allaha sukur
AminnnBenimkide tup bebekRabbim saglikla gelmelerini nasip etsin
Cinsiyet belli acaba sizin erkek bele vurar diyrolar daBende kanama alanindan yatiyorum 6+2de yatmaya basladim 15+2 olduk hala yatiyorum gecmisti aslinda kanama alanim ama onceki gece yine kanamam oldu yine baslamis 10 gun iyiydik yine yatışaman minikler iyi olsunda cok sukurr
Kiz benim ve basindan beri belim cok agrir hele bi ayakta 10 dakka durayim oturamam agridanCinsiyet belli acaba sizin erkek bele vurar diyrolar da
Valla eskiler hep öyle diyorlar tabi herkeste degise biliyor beriltielr bide ben bişey duydum ama doğrumu bilmiyorum googleden kan yenilemeyle cinsieyt hesaplama yazın orda tarihleri girip cinsiyetin hespalama yapıyorsunuz ona göre sonuç çıkıyor acaba hesoalayip bakarmisiniz bakalım ne cikcak sizdeKiz benim ve basindan beri belim cok agrir hele bi ayakta 10 dakka durayim oturamam agridan
Evet kız çıktı ama benimki tüp bebek transfer tarihimi yazdimValla eskiler hep öyle diyorlar tabi herkeste degise biliyor beriltielr bide ben bişey duydum ama doğrumu bilmiyorum googleden kan yenilemeyle cinsieyt hesaplama yazın orda tarihleri girip cinsiyetin hespalama yapıyorsunuz ona göre sonuç çıkıyor acaba hesoalayip bakarmisiniz bakalım ne cikcak sizde
Rabnim kucağınıza almayı nasip etsinEvet kız çıktı ama benimki tüp bebek transfer tarihimi yazdim
Amin cumlemizin cumlesinin insaAllahRabnim kucağınıza almayı nasip etsin
Benm doktorum son adet tarihimi baz alıyor hatta gittiğim 4 farklı doktor aynı sekilde yaptı.Evet kız çıktı ama benimki tüp bebek transfer tarihimi yazdim
Tup bebektedemi son adet tarihinizi baz aldi ? Bu test hamile kaldigin tarihe gore yapiliyor o yuzden transfer gununuzu yazmaniz gerekliBenm doktorum son adet tarihimi baz alıyor hatta gittiğim 4 farklı doktor aynı sekilde yaptı.
son adet tarihim baz alındı valla canım benim adetlerim düzenli zaten transferimde ona göre planlandı donmus embriyoydu burada fakukte hastanesine hittim dün sancım olunca o da adet tarihimi baz aldıTup bebektedemi son adet tarihinizi baz aldi ? Bu test hamile kaldigin tarihe gore yapiliyor o yuzden transfer gununuzu yazmaniz gerekli
He benim adetim hep ilacla olur hayatimda hic adet olmadım kendi kendime bide normalde adetten sonra mesela ornek veriyorum 14. Gun transfer oluyosaniz benim bu 1 ay suruyo nerdeyse benim doktorum son adetimide yazdi ama hep transfer tarihimi baz aldı.son adet tarihim baz alındı valla canım benim adetlerim düzenli zaten transferimde ona göre planlandı donmus embriyoydu burada fakukte hastanesine hittim dün sancım olunca o da adet tarihimi baz aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?