• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep kamil Aşılama sürecim

Bugün aşılamamın 13. Günü hiç belirti yok bu günlerde belirti hissedenler varmı aranız da ben kendim test yapmak istemiyorum kan vermek için randevumu beklicem 9 aralığa kadar kaldı 3 günüm🥹
Bazılarında belirti olup negatif oluyor bazılarında belirtisiz gebe kalıyolar. Ama ben tutmadığını anlamıştım hiç bir belirtim yoktu

Bazılarında belirti olup negatif oluyor bazılarında belirtisiz gebe kalıyolar. Ama ben tutmadığını anlamıştım hiç bir belirtim yoktu
Al benden de o kadar hiç belirtim yok ufak bişey olsa anlıcam farklı birsey olduğunu ama malesef üzülmemek için kendim test yapmıyorum ama sonuç negatif gibi😭

Al benden de o kadar hiç belirtim yok ufak bişey olsa anlıcam farklı birsey olduğunu ama malesef üzülmemek için kendim test yapmıyorum ama sonuç negatif gibi😭
Düşünmeyi bıraksak olucak bence ama elimde değil benim hep düşünüyorum olucakmı olmuycakmı diye keske bir ilaç olsa unutsak bir ay 😅

Düşünmeyi bıraksak olucak bence ama elimde değil benim hep düşünüyorum olucakmı olmuycakmı diye keske bir ilaç olsa unutsak bir ay 😅
Ay evet ya üff niye böyle dayanamıyoruz 😬 ben 3 gün sonra öğrenicem bakalım inşallah sonuç pozitif olur isteyen herkese Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin Aminn😭😍🌹🌸🤍🤍🤲🏻

Back
X