8.hafta ve kahverengi lekeler yardımmm....

*SeA*

30.11.2012Kızıma Kavuştum
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
2.015
5
116
İstanbul
Merhaba kızlar hamılelıgımn 8.haftasndayım dun bastan kırmızı kanama sonrasında azaldı kahverengı lekelenmeye donustu dun pazar gunu dr yok bugunde 23 nısan oldugu ıcın dr bulamadım acılde kı asıstan kız progestan verdı gunde 2 tane sabah 1 tane ıctım ama kararsız kaldım bu durum gıbı bır gebelk gecıren varmı ılk bebegm ve cok korkuorum bısı olmasından cevaplarınzı beklıorum lutfenn...

Dorduncu aya dek bu sorunlar olabiliyor canim. Aynisini bende cektim. Hatta ben neredeyse uc gun regl gibi oldum. Bazen vucut dengelemeyebiliyormus.

Senin yapman gereken mutlaka dr kontrolunde olmak. Eger calisiyorsan rapor al. Bol bol dinlen, dua et. İnsallah Allahin izniyle birsey olmaz insallah.

Canim merhaba ben de 7 haftalık hamişim ve 5 gün önce önce koyu kırmızı sonra kahverengi kanamam oldu.doktora koştum.düşük tehdidi dinlenmen lazım dedi ve progynex iğne verdi.başka müdahele yapmıyorum eger bebek düşerse düşer dedi.akşamına kanama durdu hafif lekelenme arada devam ediyor.yatıyorum hep,nadiren kalkıyorum.mutlaka istirahat et canım.forumdaki benzeri acılan konuları oku biraz yardımcı olacaktır.pozitif düşün inşallah büyütülecek bişey yoktur.kendini yorma iş yapma.yarın iyi bidoktora görün...

merhaba arkadaşlar, hiç panik olmayın, benim hala devam ediyor progestan kullanıyorum sersemliyorum biraz ama olsun, hormonlarla ilgili oluyormuş şayet bebekte sorun yoksa, 4.aya kadar devam edebilirmiş, içinizi ferah tutun, eğilmeyin bir eyre uazanıp birşey almayın, dinlenin bol bol Allah şifa versin herkese.

ben de bugün tam 8.haftamdayım geçen pazardan beri lekelenmelerim var.1 haftadır rapor aldım evde dinleniyorum.progestan kullanıyorum.
5 gün sonra dr.kontrolune gidicem.inşallah herşey güzel olur.moralim zaman zaman çok bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…