8 haftada 12 kilo vericem,DÖNMEM YOLUMDAN...

nurari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
114
0
26
Bursa
merhaba arkadaşlar,ben 175 boyundayım 78 kilodayım. hedefim 8 hafta gibi bi sürede 12 kilo vermek. bissürü kıyafet war aklımda gardolabıma girmesini istediğim. başkaları giyinir ve siz denemeye bile cesaret edemezsiniz. ben buna bir durr diyecem artık kesinlikle. sıkıldım artık iri yapılı olmaktan,oramın buramın sarkmasından... gün gün herşeyi paylaşıcam sizinle.
LÜTFEN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUMMM. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUMMMM :)))))

Son düzenleme:
kimse destek olmayacak sanırım bana ama ben buradayımmmm :)))

benim bugünkü menüm;
sabah
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 biber
1 yumurta
3 dilim kaşar peynir

öğlen
1 haşlama tavuk
domates salatalık söğüş

ara
1 adet muz

akşam
2 adet zeytinyağlı dolmalıkbiber
2 kepçe mercimek çorba

3 lt su

hareket sıfırr :((((

ben burdayım:
benim de 10 kilo fazlam var.2 haftadır dikkat etmeye çalışıyorum.yediklerimi azaltarak,ara öğün yaparak,en önemlisi de spor yaparak 2 kilo verdim.daha 8 kilo vermem lazım.
benim bugün ki menüm
sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık
1çk tereyağ,bal
ara:salatalık
öğle:
okuldaydım.öğretmen arkadaşlar ne getirdiyse onlardan az az yedim.iki kaşık makarna,3 sarma,çok az kısır ve yoğurt
akşam:
kabak yemeği,4 kaşık döğme pilavı,yoğurt,bolca salata
akşamları saat 6 dan önce yemeye çalışıyorum.günlük 3 lt su içiyorum.ve bitki çayları.ayrıca akşam ve sabah elma sirkeli su içiyorum.spor olarak evde bisiklet var.yatmadan önce yarım saat ona biniyorum.

bende 1.74 boyundayim kemiklerimde iri.aslinda bacaklarim bileklerim falan degil.sadece legen kemigim genis,omuzlarim genis..buda biraz kilo alinca cok fazla gosteriyor.cirkin duruyor..ince kemikli bi yapim olsa daha zayif dururdum..suan 62 kusurum..gonlumdeki 58 ama aylardir tik yok:27: motivasyon yok..neyse diyorum bari bunu koruyayim...ben seni takip ederim yoklarim bak neler yaptin diye:ssz:

ben burdayım:
benim de 10 kilo fazlam var.2 haftadır dikkat etmeye çalışıyorum.yediklerimi azaltarak,ara öğün yaparak,en önemlisi de spor yaparak 2 kilo verdim.daha 8 kilo vermem lazım.
benim bugün ki menüm
sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık
1çk tereyağ,bal
ara:salatalık
öğle:
okuldaydım.öğretmen arkadaşlar ne getirdiyse onlardan az az yedim.iki kaşık makarna,3 sarma,çok az kısır ve yoğurt
akşam:
kabak yemeği,4 kaşık döğme pilavı,yoğurt,bolca salata
akşamları saat 6 dan önce yemeye çalışıyorum.günlük 3 lt su içiyorum.ve bitki çayları.ayrıca akşam ve sabah elma sirkeli su içiyorum.spor olarak evde bisiklet var.yatmadan önce yarım saat ona biniyorum.

öğlen keşke imkanın olsaydı. bişeylerden az az yemek sabrı epey zorluyor :)))) spor yapmanda çok büyük avantaj,keşke birazda ben yapabilsemmm...

kimse destek olmayacak sanırım bana ama ben buradayımmmm :)))

benim bugünkü menüm;
sabah
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 biber
1 yumurta
3 dilim kaşar peynir

öğlen
1 haşlama tavuk
domates salatalık söğüş

ara
1 adet muz

akşam
2 adet zeytinyağlı dolmalıkbiber
2 kepçe mercimek çorba

3 lt su

hareket sıfırr :((((

canım öncelikle kolay gelsin.diyetine mutlaka ekmek eklemelisin en azından sabah öğününe.ayrıca akşam 1 dilim de olsa yemek gerekiyormuş.çünkü ana damarlarımızın kaslarını eritebilirmiş.Allah korusun bu da kalp krizine neden olabiliyormuş.benden sadece dost tavsiyesi.bir akrabamda olmuştu ve doktoru söylemiş.kilo vericem diye ekmek yemiyordu ve sonuç kötü oldu.şükür atlattı ama bizi de çok korkutmuştu

canım öncelikle kolay gelsin.diyetine mutlaka ekmek eklemelisin en azından sabah öğününe.ayrıca akşam 1 dilim de olsa yemek gerekiyormuş.çünkü ana damarlarımızın kaslarını eritebilirmiş.Allah korusun bu da kalp krizine neden olabiliyormuş.benden sadece dost tavsiyesi.bir akrabamda olmuştu ve doktoru söylemiş.kilo vericem diye ekmek yemiyordu ve sonuç kötü oldu.şükür atlattı ama bizi de çok korkutmuştu

ewet aslında yemek lazım ama yemiorum işte :(((( bu şekilde 10 kilo verince şimdi istesemde yiyemiyorummm. sölediğin için teşekkürler,bundan sonra yiyecem :))))

merhaba arkadaşlar,ben 175 boyundayım 78 kilodayım. hedefim 8 hafta gibi bi sürede 12 kilo vermek. bissürü kıyafet war aklımda gardolabıma girmesini istediğim. başkaları giyinir ve siz denemeye bile cesaret edemezsiniz. ben buna bir durr diyecem artık kesinlikle. sıkıldım artık iri yapılı olmaktan,oramın buramın sarkmasından... gün gün herşeyi paylaşıcam sizinle.
LÜTFEN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUMMM. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUMMMM :)))))

sende hemşiresin sanırım:) benimde boyum 175 ama kilomu yazmayayım hiç:D 78 kiloda 40 beden giyiyorum zorlasam 38 bile giyebilirim 78 olmak için neler vermezdim valla:D umarım istediğine ulaşırsın :)

az ekmek 8'DEN SNRA YEMEK YEMEMEK VE YEŞİL ÇAY YADA BEŞİ BİR YERDE ÇAYI GARANTİ EDİYORUM...BEN 1.75 BOYUNDAYIM 71 KİLODAN 62YE DÜŞTÜM.NUTELLA BİLE YEDİM KAŞIK KAŞIK.İŞTAH KESİYO ÇÜNKÜ.

ewet aslında yemek lazım ama yemiorum işte :(((( bu şekilde 10 kilo verince şimdi istesemde yiyemiyorummm. sölediğin için teşekkürler,bundan sonra yiyecem :))))

mutlaka ye canım.zaten sağlıksız bir şekilde kilo vermenin de bir anlamı yok değil mi??kilo verme durduğunda ne yapacaksın??bence yemelisin en azından sabaha 1 dilim ekle

sende hemşiresin sanırım:) benimde boyum 175 ama kilomu yazmayayım hiç:D 78 kiloda 40 beden giyiyorum zorlasam 38 bile giyebilirim 78 olmak için neler vermezdim valla:D umarım istediğine ulaşırsın :)

canım ben röntgen teknikeriyim. benimde boyum 175. 87 ile başladım 44 beden giyiyodum. şimdi rahatlıkla 40 beden giyebiliyorum. bende şimdi 69 u bir görsem diye uğraşıyorum. ne zor yaaa :((((((((

mutlaka ye canım.zaten sağlıksız bir şekilde kilo vermenin de bir anlamı yok değil mi??kilo verme durduğunda ne yapacaksın??bence yemelisin en azından sabaha 1 dilim ekle

normalde bu 10 kiloyu verirken çok seri bir şekilde werdim. şimdi biraz durdu gibi ama spor ekledim bu seferde. leslie sansone ile yapıyorum sporu terleme fenaaaa :)))))

Kolay gelsin
Aslında bende 8haftada bi 10 kilo versem fena olmaz
Hergün başlıyorum,öğlen bitiyor:14:
Umarım sen iradeni kaybetmezsin

Kolay gelsin
Aslında bende 8haftada bi 10 kilo versem fena olmaz
Hergün başlıyorum,öğlen bitiyor:14:
Umarım sen iradeni kaybetmezsin

bir sabah tartıya çıktığımda 87 kiloyu görünce çok kötü hissettim kendimi. belim çok ağrıyodu,çok çabuk yoruluyodum evimin işini bile tek seferde yapamıyodum. ama çok şükür werdiğim 10 kiloyla beraber o hantallığımı da attım. ve böylelikle gaza getiriorum her sabah kendimi...tartılmak takıntı haline geldi bende ama tawsiye ederim. güzel takip oluo :))))

bir sabah tartıya çıktığımda 87 kiloyu görünce çok kötü hissettim kendimi. belim çok ağrıyodu,çok çabuk yoruluyodum evimin işini bile tek seferde yapamıyodum. ama çok şükür werdiğim 10 kiloyla beraber o hantallığımı da attım. ve böylelikle gaza getiriorum her sabah kendimi...tartılmak takıntı haline geldi bende ama tawsiye ederim. güzel takip oluo :))))

İlk 10kiloyu kaç haftada verdiniz ?

normalde bu 10 kiloyu verirken çok seri bir şekilde werdim. şimdi biraz durdu gibi ama spor ekledim bu seferde. leslie sansone ile yapıyorum sporu terleme fenaaaa :)))))

ne güzel canım çok iyi yapıyorsun.benim 2 gün oldu başlayalı.evde eliptik bisikletim var ama vidalarını bulamıyorum.taşınmıştım da.onu bir şekilde halletmem gerekiyo,çünkü hareketsiz çok uzar bu iş

canım ben röntgen teknikeriyim. benimde boyum 175. 87 ile başladım 44 beden giyiyodum. şimdi rahatlıkla 40 beden giyebiliyorum. bende şimdi 69 u bir görsem diye uğraşıyorum. ne zor yaaa :((((((((

yolun yarısını geçmişsin artık giydiklerinle daha azimli olursun bence ben daha yeni başlıyorum ve ilk diyet denemem olacak dukanla :)umarım bir zaman sonra bende kalan son 10 kiloyla hayıflanan mesajlar atarım:) kısa boylu olmak istemezdim o kesin ama hem uzun hem kilolu olmakta çok büyük sorun bence:)

Back
X