8 haftada 12 kilo vericem,DÖNMEM YOLUMDAN...

ne güzel canım çok iyi yapıyorsun.benim 2 gün oldu başlayalı.evde eliptik bisikletim var ama vidalarını bulamıyorum.taşınmıştım da.onu bir şekilde halletmem gerekiyo,çünkü hareketsiz çok uzar bu iş

eliptik bisiklete süper diyolar ya duyuyorum onu. umarım bi an önce bulur yapmaya başlarsın. süper olur senin için. bende 1 kaç video indirdim onlarla ewde yapıyorummm...

yolun yarısını geçmişsin artık giydiklerinle daha azimli olursun bence ben daha yeni başlıyorum ve ilk diyet denemem olacak dukanla :)umarım bir zaman sonra bende kalan son 10 kiloyla hayıflanan mesajlar atarım:) kısa boylu olmak istemezdim o kesin ama hem uzun hem kilolu olmakta çok büyük sorun bence:)

ewet kesinlikle boyda uzun olunca iyice iri duruyor insan. çok özeniyorum mesela platform topuklara fln ama ne yazıkki giymiyorummmm :))))) haksız mıyım amaaaa

ewet kesinlikle boyda uzun olunca iyice iri duruyor insan. çok özeniyorum mesela platform topuklara fln ama ne yazıkki giymiyorummmm :))))) haksız mıyım amaaaa

ben zayıfladığımda topuksuz ayakkabı giymiyorum :) platform lar hiç ilgimi çekmesede senin kilonda olsam keyifle giyerdim :)) ama bu kiloyla ben kendimi taşıyamazken topuk nasıl taşısın beni dimi:))) sen tereddütsüz giy bence 40 beden çok güzel duruyordur kısalar sorun etsin senin yanındayken:)

ben zayıfladığımda topuksuz ayakkabı giymiyorum :) platform lar hiç ilgimi çekmesede senin kilonda olsam keyifle giyerdim :)) ama bu kiloyla ben kendimi taşıyamazken topuk nasıl taşısın beni dimi:))) sen tereddütsüz giy bence 40 beden çok güzel duruyordur kısalar sorun etsin senin yanındayken:)

yaaa ortalamamız belli, ben şimdi topuklu ayakkabı giysem çevremdeki insanlara 15 cm boy farkı atıyorum. :)))) açıkçası topuklu ayakkabıyla daha iri hissediyorum kendimi. babet ii yaaaa :))) teşekkür ederim böyle güzel sözlerin için. sende istediğin kiloya düşmek için çok büyük hedefler koyma kendine,ben öle yapmıştım,85-----79-----74---- diye 5 er kilo koymuştum. tavsiye ederim. sıkılmazsın bu sayede. olur olur yapıcaz bis bu işi :)))))))))

bu arada yarın sabah bi tartılayım bakalım. ne durumdayım. gece nöbetleri fln derken abartmamışımdır inş...

yaaa ortalamamız belli, ben şimdi topuklu ayakkabı giysem çevremdeki insanlara 15 cm boy farkı atıyorum. :)))) açıkçası topuklu ayakkabıyla daha iri hissediyorum kendimi. babet ii yaaaa :))) teşekkür ederim böyle güzel sözlerin için. sende istediğin kiloya düşmek için çok büyük hedefler koyma kendine,ben öle yapmıştım,85-----79-----74---- diye 5 er kilo koymuştum. tavsiye ederim. sıkılmazsın bu sayede. olur olur yapıcaz bis bu işi :)))))))))

:))) alemsin cidden millet boy uzatmak için ayakkabı arıyor sen kısaltmak için:D ben 36 yaşındayım sen kaç yaşındasın profiline bakmadım ama zayıf olduğumda ve topuklu giydiğimdeki özgüvenim hep tavan yapmıştır fesat bakışlardan haz alıyorum ben:D

:))) alemsin cidden millet boy uzatmak için ayakkabı arıyor sen kısaltmak için:D ben 36 yaşındayım sen kaç yaşındasın profiline bakmadım ama zayıf olduğumda ve topuklu giydiğimdeki özgüvenim hep tavan yapmıştır fesat bakışlardan haz alıyorum ben:D

selvi selvi kız arkadaşlarım olsa bnm gibi belki bende keyifle giyerdim :)))) 23 yaşındayım ben ewliyim. bende mini etek giymekten çok keyif alıyorum... çok minisine kocam müsade etmesede seviyorum. bide bu ara her gittiğim ortamda,sohbetin odağı ben ve kilolarım :)))) nasıl yaptın ,nasıl werdin,çok değişmişsin fln.... aaaa diyorumm düzenli besleniyorum pek bişey yapmıyorum fln diyorum. halbuki aylardır anam ağlıyo :)))) çok artistçe oluo hoşuma gidiooo :)))))))))))

selvi selvi kız arkadaşlarım olsa bnm gibi belki bende keyifle giyerdim :)))) 23 yaşındayım ben ewliyim. bende mini etek giymekten çok keyif alıyorum... çok minisine kocam müsade etmesede seviyorum. bide bu ara her gittiğim ortamda,sohbetin odağı ben ve kilolarım :)))) nasıl yaptın ,nasıl werdin,çok değişmişsin fln.... aaaa diyorumm düzenli besleniyorum pek bişey yapmıyorum fln diyorum. halbuki aylardır anam ağlıyo :)))) çok artistçe oluo hoşuma gidiooo :)))))))))))

bencede kimsenin blmesine gerek yok :D bide çok bilmiş tvsiyeler vermeyi unutma:D yaşın daha çok küçük azminin peşini bırakma zayıf genç dinamik ve güzel ol:) yarın iş zamanı yatıyorum artık iyi geceler:)

sende hemşiresin sanırım:) benimde boyum 175 ama kilomu yazmayayım hiç:D 78 kiloda 40 beden giyiyorum zorlasam 38 bile giyebilirim 78 olmak için neler vermezdim valla:D umarım istediğine ulaşırsın :)

BEN 1.74 UM ama 78 kilo olsam en asagi 44 beden giyerim.suan 62 kiloyum 38 anca giyiyorum..55 kiloda olsam 36 giyebilecegimi sanmam..bu son noktam benim bedende..kemik yapisiyla alakali bi durum galiba

nerdesin..diyete devam degilmi:34:

elimden geldigince biseyler yapmaya ugrasiyorum iste..suan yurtdisindayiz kisa sureligine geldik.sabah arkadas aradi gel gozleme yapalim diye.beyler donunce bizde oluruz yeriz dedi.bende kahvalti yapmadim kahve ictim gittim.bir suru gozleme actim...1 tane yedim,aslinda cok vardi icim gitti doymadimda ama durdurdum kendimi.cayin yanindada 1 tane kucuk cikolata yedim..sonra yuruyus yaptim yakmak icin insallah yakmisimdir..aksamada meyve yemeyi dusunuyorum.hee bu arada koca bi bardak ayran ictim yaninda.

BEN 1.74 UM ama 78 kilo olsam en asagi 44 beden giyerim.suan 62 kiloyum 38 anca giyiyorum..55 kiloda olsam 36 giyebilecegimi sanmam..bu son noktam benim bedende..kemik yapisiyla alakali bi durum galiba

bizim boydaki birine 62 süper ötesi bir kilo valla kemikli kemiksiz farketmez:D rejimlemi bu kilodasın dikkat ediyorum yazmışsın benim su an kilom içler acısı ama kafamı kuma gömmekten vaz geçip bi yeden başlayacağım artık inşallah :53:

bizim boydaki birine 62 süper ötesi bir kilo valla kemikli kemiksiz farketmez:D rejimlemi bu kilodasın dikkat ediyorum yazmışsın benim su an kilom içler acısı ama kafamı kuma gömmekten vaz geçip bi yeden başlayacağım artık inşallah :53:

bencede ya 76 kiloyla ben giyiyorum 40 beden. nasıl bi kemik yapın war tatlım senin yahuuu :))))

bu sabah itibariyle 75.7 kiloyu da görmüş bulunmaktayım :))))) yaşasın leslie sensone :)))))

az ekmek 8'DEN SNRA YEMEK YEMEMEK VE YEŞİL ÇAY YADA BEŞİ BİR YERDE ÇAYI GARANTİ EDİYORUM...BEN 1.75 BOYUNDAYIM 71 KİLODAN 62YE DÜŞTÜM.NUTELLA BİLE YEDİM KAŞIK KAŞIK.İŞTAH KESİYO ÇÜNKÜ.

nutella mı ıstah kesıyo canım benım yedıkce yıyesım gelıyo tatlı bıseyler yıyınce hemen acıkıyorum...:53:

dün itibariyle 3 haftamı doldurum.2,5 kg gitti.bu hafta kahvaltı için k flek s aldım.öğlenleri yine arkadaşlar olark ne getirdiysek onlardan azar azar yemeye devam.akşamları yaptığım yemeklerden porsiyonu küçülterek yiyeceğim.tabi en geç 5.30 da bitirmek kaydıyla.o saatten sonra su ve bitki çayından başka birşey yemek yok.bisiklete binmeye devam.bakalım bu hafta nasıl bitecek.ara öğünler için yanıma genelde salatalık alıyorum.

Back
X