8.haftada kanama normal mi???

dozynsb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2007
77
4
86
44
İstanbul
arkadaşlar bana yardım ederseniz çok sevinirim...ben bugün doktora gittim daha önce verdiğim kan sonuçlarını almak için ...çok şükür sonuçlarda sorun çıkmadı herşey normal dedi.doktordan ayrılırken tuvalete gittim kanamam başlamış biraz fazla şekilde kanama oldu..hemen geri döndüm. doktor kanamayı temizledi...ultrasonla kontrol etti bebişlerim yerinde ve kalpleri atıyordu çok şükür...sorun yok dediler...kanama içinde crione jel verdi ve dinlen dedi....o anda çok korktuğum için aklıma soru sormak gelmedi...başından böyle birşey geçmiş arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim...şu anda kanamam bitmek üzere gibi...doktor iyi dese bile sanki içimdeki korku geçmedi..herhalde kalan 7 ayı yatarak geçiririm çok kötü oldum çünkü...Allahım kimseye bu duyguyu yaşatmasın :(

:2::18:

gecmıs olsun ..

kanama derken kan seklınde mı kahverengı lekeler seklınde mı..

benım de 6 haftamda khverengı lekelerım vardı ama azdı ..dınlenerek etlattım cok sukur

bana doktorum taze olmadıgı surece korkma dedı..

ınsallah dınlenerek gecer sneın de..tutunma asamasında oluyormus boyle seyler..

arkadaşlar bana yardım ederseniz çok sevinirim...ben bugün doktora gittim daha önce verdiğim kan sonuçlarını almak için ...çok şükür sonuçlarda sorun çıkmadı herşey normal dedi.doktordan ayrılırken tuvalete gittim kanamam başlamış biraz fazla şekilde kanama oldu..hemen geri döndüm. doktor kanamayı temizledi...ultrasonla kontrol etti bebişlerim yerinde ve kalpleri atıyordu çok şükür...sorun yok dediler...kanama içinde crione jel verdi ve dinlen dedi....o anda çok korktuğum için aklıma soru sormak gelmedi...başından böyle birşey geçmiş arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim...şu anda kanamam bitmek üzere gibi...doktor iyi dese bile sanki içimdeki korku geçmedi..herhalde kalan 7 ayı yatarak geçiririm çok kötü oldum çünkü...Allahım kimseye bu duyguyu yaşatmasın :(

canım bende 3. ayıma kadar yatarak geçirdim bu nedenden dolayı
şimdi 5. aydayız:nazar:
bu çok sık karşılaşılan bir durum içini rahat tut
ama malesef yatman gerekiyor ben sadece tuvalete kalkabiliyordum

Hiç korkma , içini ferah tut canım...Ben 12.haftaya kadar istirahat ettim... 10.haftama kadar Bazen kırmızı bazen kahverengi kanamalarım devam etti..Şuan 27.haftamdayım herşey yolunda çok şükür...
Crinone ni ihmal etme , bol bol dinlen , iyi düşün iyi olsun... Allah tamamına erdirsin gebeliğini...

sağolun arkadaşlar iyi geldi dedikleriniz...bayağa kanama oldu kırmızı gibiydi.. o kahverengi şeyler jelden oluyor sanırım...bunda baya adet oluyormuşum gibi ıslaklık hissettim..sadece kanama vardı içinde bişey yoktu...ben göremedim...Allahtan hastanedeydim doktor hemen müdahele etti bi de bebişlerimi gösterince rahatladım...benim aklıma takılan bebişlerle ilgili bi sorun olsaydı herhalde doktor uyarırdı bu dediğiniz gibi dinlenmem için olan uyarı kanamasıydı :)cevap verdiğiniz için teşekkür ederim..12. haftaya kadar sadece tuvalet için kalkacam...Allah yavrularımızı bize bağışlasın...:emir_bebek: :emir_bebek:

Canim hic oyle yatcakmisin 7 ay gibi dusunme, sekiz haftalik, 9 haftalik, 11 haftalik kahverengi lekelenme bendede oldu ama ondan sonra bir daha oldu, rahme tutunmasi, yerlesmesi, bunlar cok normal asiri kanam iki saatte bir ped degistirisen bundna kokr ve hemen doktora git, ben simdi 15 haftalik ikizlerime hamileyim, ve cokta aktif sayilir, yatmak iyi degil guzelim yatak istirati versede, arada bi kalkip dollanman lazim, kan dolasimi icin olurki rahim asagida olur, bebek'te dusuk riski olur o zaman 9 ay yatarsin ama oyle birsey olmadiktan sonra allah'in izni ile 3.aydan sonra cok rahat bir gebelik olabiliyor, tabi sorunlar bitmiyor ama en azindan dusuk riski azaliyor.... Bu duyguyu ve daha beterini yasayan coook arkadasimiz var yanliz degilsin, hicbirsey olamz allahin izni ie.... HAyirli olsun bu arada..

sağolun arkadaşlar iyi geldi dedikleriniz...bayağa kanama oldu kırmızı gibiydi.. o kahverengi şeyler jelden oluyor sanırım...bunda baya adet oluyormuşum gibi ıslaklık hissettim..sadece kanama vardı içinde bişey yoktu...ben göremedim...Allahtan hastanedeydim doktor hemen müdahele etti bi de bebişlerimi gösterince rahatladım...benim aklıma takılan bebişlerle ilgili bi sorun olsaydı herhalde doktor uyarırdı bu dediğiniz gibi dinlenmem için olan uyarı kanamasıydı :)cevap verdiğiniz için teşekkür ederim..12. haftaya kadar sadece tuvalet için kalkacam...Allah yavrularımızı bize bağışlasın...:emir_bebek: :emir_bebek:

şu 3 ayı atlat ondan sonra rahatlarsın ben şuan her işimi yapıyorum,günde 1 saat yüzüyorum bile hergün
yatarken hiç geçmiycek gibi gelio ama bitince nasıl geçti bu kadar zaman diyorsun ben hala inanamıyorum nasıl 5 aya kadar geldiğime :):80:
iyi düşün bunlar azimli bebekler emin ol oda çabalayacak seninle

Back
X