• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 haftadan sonra kalp atışı duyan var mı

gizlihesabim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2025
72
26
3
25
Sonunu tahmin ettiğimiz yolları yürüyorum. Kese düzgün, yolk sac düzgün embriyo seçilemedi, kanamam yok. Doktorların söylediği şey görünmesi gerekirdi bir hafta daha bekleyelim. Ama yolk sac 2 haftadır görünüyor. Beta tam iki kat artmıyor gebelik kesesi 2 cm oldu.
Ultrasın iki hafta geriden geliyor. 8. Haftadan sonra kalp atışı duyan var mı?
En azından belki beklememi kolaylaştırır

Sonunu tahmin ettiğimiz yolları yürüyorum. Kese düzgün, yolk sac düzgün embriyo seçilemedi, kanamam yok. Doktorların söylediği şey görünmesi gerekirdi bir hafta daha bekleyelim. Ama yolk sac 2 haftadır görünüyor. Beta tam iki kat artmıyor gebelik kesesi 2 cm oldu.
En azından belki beklememi kolaylaştırır
Canım merhaba
Benim arkadaşım 8. Haftanın sonuna doğru kalp atışı duymuştu. Ama tabi onun değerleri ve senin değerlerin arasında fark olabilir. Onun kese boyutunu hcg değerini vs tam olarak bilmiyorum.
Ne zamandır da yazılarını görüyorum. İnşallah sağlıklı bi gebelik olur . Umarım Haftaya kalp atışlarını duyarsın . Bolca dua edicem

Merhaba arkadaşınızın sağlıklı devam etti mi
Bu benim ilk gebeliğim, normalin dışında olması tedirgin ediyor
Sadece burda içimi dökebiliyorum
Canım merhaba
Benim arkadaşım 8. Haftanın sonuna doğru kalp atışı duymuştu. Ama tabi onun değerleri ve senin değerlerin arasında fark olabilir. Onun kese boyutunu hcg değerini vs tam olarak bilmiyorum.
Ne zamandır da yazılarını görüyorum. İnşallah sağlıklı bi gebelik olur . Umarım Haftaya kalp atışlarını duyarsın . Bolca dua edicem

Allah bağışlasın, embriyoya benzer bir yapı görüldü ama emin olamadılar
Sadece kanamam olmadığı için umudum var. Belki 4-5 gün sonra ben de kalp atışı duyarım bir umut 🥹

kuzum belki geç döllenmedir umudunu kaybetme umarım hayırlara vesile olur sonucunu bizlere de yaz

En azından belki beklememi kolaylaştırı
Benimki gec döllenmeydi 8 haftalarda duymuştum kalp sesini

Back
X