- 21 Ağustos 2024
- 30
- 8
- 1
- 31
Dün heyecanla kontrole gittim, doktor kalp atışı yok yarın gel kürtaj ol dedi direk çok üzüldüm ağladım sonra özele gittim o biraz daha ılımlı davrandı sakinleştirdi ama hiç umudum yok napıcağımı bilmiyorum. Son adet tarihime göre 8 haftalık hamile olmam lazım ama ultrasonda 6 haftalık gözüküyor alttan muayene etmesine rağmen kalp atışı da duyulmadı. Doktor bekle hemen kürtaj olma kendiliğinden düşebilir falan dedi. Bide geç döllenme olabilir 5 gün sonra gel gelişimine bakalım hala aynıysa gelişimi durmuştur dedi. Bide progesteron testi yaptırdı 3. 37 çıktı sanırım normalden düşük. Akşam eve gelince de kahverengi akıntı geldi. 2 aydır böyle bi akıntı gelmedi bugüne nasıl denk geldi ona da şaşırdım. Vajinal ultrasondan dolayı mı oldu acaba diye düşündüm. Böyle bir durum yaşayan varmı ne yapmam lazım 

benim kardeşim de şuan hamile 7. Haftada kalp atışı duymamışlardı şuan 14 haftalık geç gelişmiş onunki biraz bekleyin üzülürseniz hepten kötü olur
 benim kardeşim de şuan hamile 7. Haftada kalp atışı duymamışlardı şuan 14 haftalık geç gelişmiş onunki biraz bekleyin üzülürseniz hepten kötü olur