- Emoji Skoru
- 299
- Puanlar
- 33
Hakkımızda hayırlısı olsun gecikiyorsa güzelleşiyordurHaşa isyan etmiyorum bende ama hala çok üzülüyorum kalp atislari hep kulaklarımda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkımızda hayırlısı olsun gecikiyorsa güzelleşiyordurHaşa isyan etmiyorum bende ama hala çok üzülüyorum kalp atislari hep kulaklarımda![]()
normal sıkıntı yapmayın herkeste farklı oluyor bnde de basta azdı snradan birazcık artmıştıKızlar merhaba hepinize geçmiş olsunrabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelikler nasip etsin
Sorum şu pazartesi boş gebelikten kürtaj oldum ilk gün leke leke kanamam oldu ama kıpkırmızı değil kan kahve gibi 2.gün daha da azaldı yine leke leke ama. Korkuyorum kanama olmaması normal mi
3 olmadan yaptırmıyorlar canım malesef boşuna zaman kaybediyoruz işte2.kimyasalda yaptırmaları lazım di yonlendirmiyorlar bizi
Ben de boş gebelikten dolayı kürtaj oldum üzerinden üç ay geçti ne ile alakaliydi bir şeyde denilmedi size bir şey denildi mi ilk gebeligim sağlıklıydi çok şükür.Tekrar kadın doğuma doktoruna gidip hazır miyim diye öğrenmek istiyorumBen kontrole gittim rahim gayet iyi hiç bir sorun yok dedi hala kanamam yok tabi. Kalp durması yaşanmadı bende hiç oluşum olmadı maalesef boş gebelikten dolayı kürtaj oldum
Merhaba patolojiye gönderildi fakat bir şey çıkmadı. Genelde kromozomsal olduğu söyleniyor fakat korozom ve DNA hasar testlerimizde bir sorun yok. Hayırlısı böyleymiş diyorum ben deBen de boş gebelikten dolayı kürtaj oldum üzerinden üç ay geçti ne ile alakaliydi bir şeyde denilmedi size bir şey denildi mi ilk gebeligim sağlıklıydi çok şükür.Tekrar kadın doğuma doktoruna gidip hazır miyim diye öğrenmek istiyorum
Geçmiş olsun ben de boş gebelikten dolayi kürtaj olmuştumBende bugün kürtaj olucam herşey güzel gidiyordu 2.kkalp atışını duymaya gittiğimde heyecanla Dünya başıma yıkıldı ben mi yanliss birşey yaptım diye suçladim kendimi bugün hazin sonu yaşayacağım ve korkuyorum 7 haftalıkti ama bağlanmışım işte icim yaniyo
Rabbim tekrar sağlıkla hayırlısını nasip eder inşallah.Cok üzülüyoruz evet ama vardır bir hayır diyoruzYok ilk atışı duydum 2.atisi duymaya gittiğimde atmiyo dediler kaynarsular döküldü kafamdan