Folat değerim güzeldi tahlil vermiştim ilk öğrendiğimiz zaman folikasit kullanıyordum yinedeFolikasit kullanmayı ihmal etmeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folat değerim güzeldi tahlil vermiştim ilk öğrendiğimiz zaman folikasit kullanıyordum yinedeFolikasit kullanmayı ihmal etmeyin
Kan için. sonuçlar çıktı nabiz da hepsi yesil hicbirsey yok bakalım doktor nedicek araştırmaya gitmem iyi oldu neden öldüğünu arastircaklar genetik testinde çıkan pirtilasma sorunu çıktı ama yaniltabiliyormus öyle dedi araştırmadaki doktorPihtilasma olduğu için kalbi duruyorsa şimdiki verdiğiniz kan tedavi için o zaman değilmi
Benim hiç betaya bakilmadi canım ama 3 günden sonra kanamam arttı şuanMerhaba bende pazartesi günü tam 8 haftalıkken kürtaj oldum. Benimde sadece ilk gün kanamam oldu şuan sadece peçeteye sildikçe geliyor doktorum gayet normal olduğunu söyledi. Benim aklıma takılan ise beta değeri pazartesi 40.000 di bugün tekrar verdim 1000 e düşmüş bu kadar hızlı düşüş normal mi sizce ? Sizlerin ne kadar zamanda sıfırlanmıştı ?
Benim hala kanamam yok sildikçe az az bulaşıyorBenim hiç betaya bakilmadi canım ama 3 günden sonra kanamam arttı şuan
Benimde öyleydi canım hatta sildikcede gelmiyordu bı anda arttı araştırdığımda gelmesi iyi bişey rahmin toparlamaya calismasini gosteriyormus cuma günü kontrolüm var inşallah herşey yolundadir sizin kalp durması için ne dediler acabaBenim hala kanamam yok sildikçe az az bulaşıyor
Ben bu tahlil için hastanede kadın doğuma mı gitmek lazım yoksa tıbbi genetik bölümüne mi randevu almak lazım. Doktorum yaptır dedi ama devlette hangi bölüme randevu alayım bilemedim..Kan için. sonuçlar çıktı nabiz da hepsi yesil hicbirsey yok bakalım doktor nedicek araştırmaya gitmem iyi oldu neden öldüğünu arastircaklar genetik testinde çıkan pirtilasma sorunu çıktı ama yaniltabiliyormus öyle dedi araştırmadaki doktor
Ben bu tahlil için hastanede kadın doğuma mı gitmek lazım yoksa tıbbi genetik bölümüne mi randevu almak lazım. Doktorum yaptır dedi ama devlette hangi bölüme randevu alayım bilemedim..kadın
Kadın doğuma gitmek lazım onlar yapıyor kuzum onlar yönlendiriyor devlette Benim ozeldeydi doktor anlastiklari şirket varmış onlar yaptıBen bu tahlil için hastanede kadın doğuma mı gitmek lazım yoksa tıbbi genetik bölümüne mi randevu almak lazım. Doktorum yaptır dedi ama devlette hangi bölüme randevu alayım bilemedim..
Özelde cok pahalı fiyat verdiler ya devletten randevu alıp sonuçları yine kendi doktoruma götüreceğimKadın doğuma gitmek lazım onlar yapıyor kuzum onlar yönlendiriyor devlette Benim ozeldeydi doktor anlastiklari şirket varmış onlar yaptı
Bir de bu tahlilleri hem kadına hem erkeğe mi yapıyorlar?Kadın doğuma gitmek lazım onlar yapıyor kuzum onlar yönlendiriyor devlette Benim ozeldeydi doktor anlastiklari şirket varmış onlar yaptı
Erkekten 4 tup kadından 3 tup alıyorlar canım sizin dusuklermi varmiBir de bu tahlilleri hem kadına hem erkeğe mi yapıyorlar?
Tamam olur öyle siz gidin devlete doktora yaptırmak istiyorum deyin kadın dogum bölümü bakıyor 1 ay sonra çıkıyor sonuçlar ama özeldede 25 gün benim yaş olunca tedirgin oldum o an düşünemedim verdim parayıÖzelde cok pahalı fiyat verdiler ya devletten randevu alıp sonuçları yine kendi doktoruma götüreceğim
2 kimyasal 1 düşük var canım doktor mutlaka yaptırın dediErkekten 4 tup kadından 3 tup alıyorlar canım sizin dusuklermi varmi
Randevunu al yaptır biran önce istersen arastirma hastanesine git canım ben oraya başladım tekrar testler aldilar benden devlet pek ilgilenmiyor uzadıkça uzuyor2 kimyasal 1 düşük var canım doktor mutlaka yaptırın dedi
Benim de 2 gebelik sonlandi kalp leri durdu 7.haftadaRandevunu al yaptır biran önce istersen arastirma hastanesine git canım ben oraya başladım tekrar testler aldilar benden devlet pek ilgilenmiyor uzadıkça uzuyor
2.kimyasalda yaptırmaları lazım di yonlendirmiyorlar biziBir de bu tahlilleri hem kadına hem erkeğe mi yapıyorlar?
Ben kontrole gittim rahim gayet iyi hiç bir sorun yok dedi hala kanamam yok tabi. Kalp durması yaşanmadı bende hiç oluşum olmadı maalesef boş gebelikten dolayı kürtaj oldumBenimde öyleydi canım hatta sildikcede gelmiyordu bı anda arttı araştırdığımda gelmesi iyi bişey rahmin toparlamaya calismasini gosteriyormus cuma günü kontrolüm var inşallah herşey yolundadir sizin kalp durması için ne dediler acaba
Rabbim bida yaşatmasın inşallah çok zor çok üzücü durumlar bunlarBen kontrole gittim rahim gayet iyi hiç bir sorun yok dedi hala kanamam yok tabi. Kalp durması yaşanmadı bende hiç oluşum olmadı maalesef boş gebelikten dolayı kürtaj oldum
Amin inşallah verende alan da o isyan etmiyorum aslaRabbim bida yaşatmasın inşallah çok zor çok üzücü durumlar bunlar![]()
Haşa isyan etmiyorum bende ama hala çok üzülüyorum kalp atislari hep kulaklarımdaAmin inşallah verende alan da o isyan etmiyorum asla![]()