Erkek hissettim :)Merhaba erken ama meraktan soruyorum. Ultrasona göre cinsiyet tahmini yapabilecek varmı. Karından bakıldı. Eki Görüntüle 3619146
Neye göre acabaErkek hissettim :)
Kese şekli teorisine göre :) ama tabi bunlar gerçekçi değil sadece teori ben de ona göre yorum yaptım zaten ve öyle de hissettim içten içe nedenseNeye göre acaba
8 haftada gördüm. 6 hafta sadece kese vardı.Canımmm sen kaçıncı haftada görmüştün bebişi
Teşekkür ederim benimde içimden nedense erkek geçiyor ama bilemedim. Canım daha çok tatlı şeyler çekiyor. Birde geç gösterdi kendisini.Kese şekli teorisine göre :) ama tabi bunlar gerçekçi değil sadece teori ben de ona göre yorum yaptım zaten ve öyle de hissettim içten içe nedense
Bende de ilk kıza benzettiler sonra erkek olduğu anlaşıldıTeşekkür ederim benimde içimden nedense erkek geçiyor ama bilemedim. Canım daha çok tatlı şeyler çekiyor. Birde geç gösterdi kendisini.
Saglıklı olsunda kız erkek farketmiyor tabi. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim riskli gebeliğim. 13 haftada serklaj yapılacak.Bende de ilk kıza benzettiler sonra erkek olduğu anlaşıldıama erkekte çok değişiyor ya kiminin canı tatlı istiyor kiminin ekşi ben de ekşi yiyorum hep ilk günden itibaren. Ama sizde de dediğim gibi hissim erkek yönünden oldu
Amin inşallahSaglıklı olsunda kız erkek farketmiyor tabi. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim riskli gebeliğim. 13 haftada serklaj yapılacak.
Teşekkür ederim. Benim erken doğum oldu maalesefAmin inşallahçok geçmiş olsun bol bol dinlenin ağır işlerden kaçının. Benim de 2 kaybım var erken dönemlerde ben de pıhtılaşma tedavisiyle ilerliyorum Rabbim onları da bizleri de korusun
Geç döllenme falan olabilir dediler mi kese haftasıyla uyumlu muydu canım8 haftada gördüm. 6 hafta sadece kese vardı.
Evet cnm geç döllenme olabilir dedi. Son adet tarihimle uymuyor. 1 hafta geriden geliyorGeç döllenme falan olabilir dediler mi kese haftasıyla uyumlu muydu canım
Aminn aminTeşekkür ederim. Benim erken doğum oldu maalesefRabbim inşallah meleklerimizi bize şefaatçi eyler. Bu bebişlerimizi de sağ salim kucağımıza almayı nasip eder. Siz kaçınca haftadasınız
Sizin ultrason çok net değil ama bence kızKızlar bende tahmin alabilirmiyim
Eki Görüntüle 3619325
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinAminn amin22.haftadayım şuan
İnşallah ikimiz için de öyle olsunRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Evetİnşallah ikimiz için de öyle olsunbu arada sebepsiz ama Adıyamanlı mısınız 02 beni çekti de ahahaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?