8 haftalık gebelik tahmini

Yrdgl_22

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2024
48
14
8
27
Merhaba erken ama meraktan soruyorum. Ultrasona göre cinsiyet tahmini yapabilecek varmı. Karından bakıldı.

Kese şekli teorisine göre :) ama tabi bunlar gerçekçi değil sadece teori ben de ona göre yorum yaptım zaten ve öyle de hissettim içten içe nedense
Teşekkür ederim benimde içimden nedense erkek geçiyor ama bilemedim. Canım daha çok tatlı şeyler çekiyor. Birde geç gösterdi kendisini.

Teşekkür ederim benimde içimden nedense erkek geçiyor ama bilemedim. Canım daha çok tatlı şeyler çekiyor. Birde geç gösterdi kendisini.
Bende de ilk kıza benzettiler sonra erkek olduğu anlaşıldı ama erkekte çok değişiyor ya kiminin canı tatlı istiyor kiminin ekşi ben de ekşi yiyorum hep ilk günden itibaren. Ama sizde de dediğim gibi hissim erkek yönünden oldu

Saglıklı olsunda kız erkek farketmiyor tabi. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim riskli gebeliğim. 13 haftada serklaj yapılacak.

Saglıklı olsunda kız erkek farketmiyor tabi. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim riskli gebeliğim. 13 haftada serklaj yapılacak.
Amin inşallah çok geçmiş olsun bol bol dinlenin ağır işlerden kaçının. Benim de 2 kaybım var erken dönemlerde ben de pıhtılaşma tedavisiyle ilerliyorum Rabbim onları da bizleri de korusun

Amin inşallah çok geçmiş olsun bol bol dinlenin ağır işlerden kaçının. Benim de 2 kaybım var erken dönemlerde ben de pıhtılaşma tedavisiyle ilerliyorum Rabbim onları da bizleri de korusun
Teşekkür ederim. Benim erken doğum oldu maalesef Rabbim inşallah meleklerimizi bize şefaatçi eyler. Bu bebişlerimizi de sağ salim kucağımıza almayı nasip eder. Siz kaçınca haftadasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…