- 10 Ocak 2022
- 38
- En iyi cevaplar
- 1
- 15
- 3
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebeliğin ilk zamanları böyle ağrılar olması normal korkmayın.. Dayanılmayacak derece Ağrınız olunca doktora gidinMerhaba arkadaşlar, 8 haftalık gebeyim vajinamda ara ara sancılar oluşuyor 2 gündür bazen kasığıma da vuruyor. Tecrübesi olan varmı bu konuda? Randevum 4 hafta sonra bir bilgisi olan varsa aydınlata bilirmi teşekkür ederim şimdiden.
Ay çok teşekkür ederim arkadaşım içim rahatladı bebeğimin kalp atışını duydum sonra vajinal ağrılar olunca korktum işte Allah'ım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba, o haftalarda benim de oluyordu doktorum çok ciddi bi ağrı değilse ve kanama yoksa korkma; ayakta çok kalmışsındır dinlen demişti sonra da geçti zaten.
Çok çok teşekkür ederim rahatladım, sizde olmuş muydu böyle vajinal ağrılar?Gebeliğin ilk zamanları böyle ağrılar olması normal korkmayın.. Dayanılmayacak derece Ağrınız olunca doktora gidin
Çok teşekkür ederim sayenizde rahatladımBende de olmustu.. dayanılmayacak derecede agrınız kıvrandıran ağrı yoksa korkmayın
10.haftadayım hala daha oluyor bazen sonucta rahim büyüyor icindeki kese büyüyor yer acıyor cok normal canımÇok teşekkür ederim sayenizde rahatladım
Evet adet ağrısı gibi ağrılarim oluyordu sürekli.Çok çok teşekkür ederim rahatladım, sizde olmuş muydu böyle vajinal ağrılar?
Anladım canım Rabbim sağ salim kavuştursun, peki vajinada ve kasıkta oluyor mu ağrı10.haftadayım hala daha oluyor bazen sonucta rahim büyüyor icindeki kese büyüyor yer acıyor cok normal canım
Anladım canım Bilgi için teşekkürler korkuyorum işte elimde değilEvet adet ağrısı gibi ağrılarim oluyordu sürekli.
Vajinamda olmuyor ama bi arkadasım hamile onun kemiklerine falan baskı oluyomus. Kasıklarımda cok yürüdüğüm veya kendımı zorladığım zamanlarda oluyor. Genelde karın rahim ağrısı oluyor bendeAnladım canım Rabbim sağ salim kavuştursun, peki vajinada ve kasıkta oluyor mu ağrı
Amin canım inşallahAy çok teşekkür ederim arkadaşım içim rahatladı bebeğimin kalp atışını duydum sonra vajinal ağrılar olunca korktum işte Allah'ım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba öncelikle şunu belirtmek isterim ki her insanın vücudu farklı ben bebeğimin kalp atışını 7. haftamda duymuştum doktorum bir ay sonra gel dedi ve bende o bir ayı bekledim bu sürede vajinamda ağrı da oldu belimde ağrıda kasığıma ansızın giren ağrılar da buradan hep araştırdım hep normal dediler özellikle bel ağrısı beni korkutmuştu onada normal demişler zaten idrar testi yaptırmıştım enfeksiyon da yoktu neyse bu zaman böyle geldi geçti ve 12. haftam da kontrole gittiğimde de bebeğimin kalp atışının 8 yada 9 haftalıkken durduğunu öğrendim sonrası tarifsiz bir acı ve zorunlu kürtaj bende böyle oldu sizde de olur demiyorum ama lütfen herkeste olan şeyler sizde olunca normal görmeyin ben ilk gebelik olduğu için bilinçsizdim her şeyi normal şartlarda sandım ve bir ay ölü bebekle yaşamışım kontrollerini iki haftada bir yaptırın ilk aylar maalesef insan başına bir musibet gelmeden akıllanamıyor tüp bebekle hamile kalmıştım zaten inşallah bir daha nasip olursa kimseye bir şey sormuycam sık sık kontrollere gitcem.Merhaba arkadaşlar, 8 haftalık gebeyim vajinamda ara ara sancılar oluşuyor 2 gündür bazen kasığıma da vuruyor. Tecrübesi olan varmı bu konuda? Randevum 4 hafta sonra bir bilgisi olan varsa aydınlata bilirmi teşekkür ederim şimdiden.
Zaman geçtikçe bu korkuları aşacaksn canımAnladım canım Bilgi için teşekkürler korkuyorum işte elimde değil
Çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın ne size nede kimseyeMerhaba öncelikle şunu belirtmek isterim ki her insanın vücudu farklı ben bebeğimin kalp atışını 7. haftamda duymuştum doktorum bir ay sonra gel dedi ve bende o bir ayı bekledim bu sürede vajinamda ağrı da oldu belimde ağrıda kasığıma ansızın giren ağrılar da buradan hep araştırdım hep normal dediler özellikle bel ağrısı beni korkutmuştu onada normal demişler zaten idrar testi yaptırmıştım enfeksiyon da yoktu neyse bu zaman böyle geldi geçti ve 12. haftam da kontrole gittiğimde de bebeğimin kalp atışının 8 yada 9 haftalıkken durduğunu öğrendim sonrası tarifsiz bir acı ve zorunlu kürtaj bende böyle oldu sizde de olur demiyorum ama lütfen herkeste olan şeyler sizde olunca normal görmeyin ben ilk gebelik olduğu için bilinçsizdim her şeyi normal şartlarda sandım ve bir ay ölü bebekle yaşamışım kontrollerini iki haftada bir yaptırın ilk aylar maalesef insan başına bir musibet gelmeden akıllanamıyor tüp bebekle hamile kalmıştım zaten inşallah bir daha nasip olursa kimseye bir şey sormuycam sık sık kontrollere gitcem.
Amin inşallah Allah düşmanıma bile yaşatmasınÇok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın ne size nede kimseye