bende hamileyim ama çok karmasik 8 haftami doldurdum gecen hafta gittim 4 haftalik dedi 4 mm simdide 5 hafta olmustur sanirim
doktorlar adetten sonraki haftayida hesaplarlar degilmi yine 6 haftalik deniliyormudur onlarin dilinde .kese boyutu 4 haftalik
Allahım ne güzel ya maşallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim bana da o duyguyu yaşatsın inşallah ne olur siz hamileler bizlere dua edin hamilelerin duaları kabul olurmuş.dua edin bende bu ay hamile olayım inşallah ya :) yazdıklarınızı okuyunca şöyle bi düşündüm Allahım dedim ya gerçekten o duygunun tarifi yoktur emimin inşallah Bende yaşarım o duyguyu Allahın izniyle Rabbim tüm isteyenlere versin bana da inşallah :) dua edin lütfennnnnSagolasin insallah sende duyarsin insallah saglikli bi sekilde kucagimizada alabiliriz... benim oncesinde bi kimyasal bi de dusugum oldugundan ister istemez endisem oluyodu doktor randevusunda gorene kadar... kalp atisini ilk duydugumda inanamamistim bu ani yasadigima tarifsiz bi duygu Allah isteyen herkese nasip eder insallah...
Allahım ne güzel ya maşallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim bana da o duyguyu yaşatsın inşallah ne olur siz hamileler bizlere dua edin hamilelerin duaları kabul olurmuş.dua edin bende bu ay hamile olayım inşallah ya :) yazdıklarınızı okuyunca şöyle bi düşündüm Allahım dedim ya gerçekten o duygunun tarifi yoktur emimin inşallah Bende yaşarım o duyguyu Allahın izniyle Rabbim tüm isteyenlere versin bana da inşallah :) dua edin lütfennnnn
Bende kramp seklinde oluyor. Pazartesi doktora gittim. Rahim yavas yavas buyuyodur ondan dediarkadaşlar merhaba bndebüyüyora girdim bugün.ama 3 gündür çok stresli ve sıkıntılı günler yaşıyorum ağladıkça snirlendikçe karnımda kramplar oluşuyor..2 gündürde alt tarafımdan karnımın sağ tarafına iğne batması gibi bir ağrı giriyor bu ağrı anlık oluyor ve omzuma kadar hisssediyorum...kimisi rahim büyümesi dyor kimisi başka bişey yarın doktora gidicem ama korkuyorum yne de böyle bişey yaşayan var mı?
bende de kisa agri ve tek tarafli bicak saplamasi gibi his oluyodu kontroller normaldi doktor bebegin buyumesinden dedi rahim buyudukce onu tutan baglarda gerilme oluyomus seninde umarim onemli bisey cikmazarkadaşlar merhaba bnde 9 haftaya girdim bugün.ama 3 gündür çok stresli ve sıkıntılı günler yaşıyorum ağladıkça snirlendikçe karnımda kramplar oluşuyor..2 gündürde alt tarafımdan karnımın sağ tarafına iğne batması gibi bir ağrı giriyor bu ağrı anlık oluyor ve omzuma kadar hisssediyorum...kimisi rahim büyümesi dyor kimisi başka bişey yarın doktora gidicem ama korkuyorum yne de böyle bişey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?