- 14 Şubat 2018
- 183
- 284
- 53
- 33
- Konu Sahibi Ozlemarda02
-
Çok teşekkür ediyorum doğum tarihlerimiz de bir birine çok yakınmış benim de 27 agustos benim iki üç sefer dışın da hiç kusmam olmadı bulantım vardı sadece o da kesilince panik oldum ama benim gibi birini bulduğuma sevindim olabiliyormuş demek çok teşekkür ederim inş sağlıkla kucağımıza alırızKorkma canım bende 8+2 yim benimde bi bakıyorum iyiyim bi bakıyorum bulantım kusmam var.
canım forumda ağustos 2020 anne olacaklar başlığına gel aynı ay doguracakların hepsi ordaÇok teşekkür ediyorum doğum tarihlerimiz de bir birine çok yakınmış benim de 27 agustos benim iki üç sefer dışın da hiç kusmam olmadı bulantım vardı sadece o da kesilince panik oldum ama benim gibi birini bulduğuma sevindim olabiliyormuş demek çok teşekkür ederim inş sağlıkla kucağımıza alırız
Tmm dırcanım forumda ağustos 2020 anne olacaklar başlığına gel aynı ay doguracakların hepsi orda
Merhaba bende sizin gibiyim , ben de herşeyi kafama takıyorum , gögüs hassasiyetim bugün azalmış , zaman ilerledikce azalıyor mu acaba ?Sekiz haftalık hamileyim keseyi 5 +2 gördüğümden beri bulantı yaşıyordum ama 7 haftanın sununa doğru bulantım bir gün olup bir gün olmadı şimdi ise neredeyse yok düşük tehlikem olduğu için zaten sık doktora gitmem gerekiyor ama daha kontrolüme 10 gün var çok endişe ediyorum daha önce bir dış gebelik iki kimyasal gebelik geçirdim belki aynı üzüntüyü yaşayacağımı düşündüğüm için bu kadar her şeyi kafama takıyorum ama benim gibi olup sağlıklı bir gebelik geçirenlerden msj bekliyorum
Benim şuanda göğüs ağrılarım ilk 6 7 haftalık gibi değil akşamları daha fazla olup gündüz azalıyor gibi dokunmadan ağrım vardı şimdi dokunsam da çok ağrı yok gibi bulantım da zaten başın da çok şiddetliydi şimdi yok gibi bir şey bazen iki üç gün oluyor bir hafta yok doktorum hormonlara verilen tepkiler herkesin Farklı olduğunu söyledi ben şuan 9 haftalık hamileyim artık takmamaya karar verdim çünkü zaten düşük riskim var yemek ve banyo gibi zorunlu ihtiyaçlarım hariç sürekli uzanıyorum yani Ve ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor elimizden hiç bir şey gelmiyor diyip kafama takmamaya çalışıyorumKızlar hamile
Merhaba bende sizin gibiyim , ben de herşeyi kafama takıyorum , gögüs hassasiyetim bugün azalmış , zaman ilerledikce azalıyor mu acaba ?
Ben 7 haftalık , kan pıhtılaşması var , her gün iğne yapıyorum ,sürekli düşündüğüm için her seyi takıyorum , olucak olan zaten olur hep kendime söylüyorum ama yınede kendimi rahatlatamıyorumSiz kaç haftalık hamilesiniz
Çok zor bir durum biliyorum kafanı meşgul edecek şeylerle uğraş çünkü stres bebeklerimizi de etkiliyor malesefffBen 7 haftalık , kan pıhtılaşması var , her gün iğne yapıyorum ,sürekli düşündüğüm için her seyi takıyorum , olucak olan zaten olur hep kendime söylüyorum ama yınede kendimi rahatlatamıyorum
Merhaba , bende şimdi 9 haftalık hamileyim , ama bu sabah hassasiyet daha az gibi , sizde durumlar nasıl , heralde haftalar ilerledikçe daha azalıyormuBenim şuanda göğüs ağrılarım ilk 6 7 haftalık gibi değil akşamları daha fazla olup gündüz azalıyor gibi dokunmadan ağrım vardı şimdi dokunsam da çok ağrı yok gibi bulantım da zaten başın da çok şiddetliydi şimdi yok gibi bir şey bazen iki üç gün oluyor bir hafta yok doktorum hormonlara verilen tepkiler herkesin Farklı olduğunu söyledi ben şuan 9 haftalık hamileyim artık takmamaya karar verdim çünkü zaten düşük riskim var yemek ve banyo gibi zorunlu ihtiyaçlarım hariç sürekli uzanıyorum yani Ve ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor elimizden hiç bir şey gelmiyor diyip kafama takmamaya çalışıyorum
Benim şuanki durumum göğüs hassasiyetim aynı devam ediyor bulantım zaten en başından beri ilk iki hafta hariç varla yok arasın da yani belirtiler bazen hiç yok gibi daha bazen oluyor umarım yardımcı olmuşumdurMerhaba , bende şimdi 9 haftalık hamileyim , ama bu sabah hassasiyet daha az gibi , sizde durumlar nasıl , heralde haftalar ilerledikçe daha azalıyormu
Ne durumdasınız acaba merak ettimBen 7 haftalık , kan pıhtılaşması var , her gün iğne yapıyorum ,sürekli düşündüğüm için her seyi takıyorum , olucak olan zaten olur hep kendime söylüyorum ama yınede kendimi rahatlatamıyorum
Yakın da başlar canım merak etme ama hiç güzel birşey değil bulantı insan yaşadığını unutuyor hayattan soğuyor resmen sma yapıcak hiç birşey yok Bebeklerimiz sağlıklı olusunlar bize yeterBende 8+1 haftalık gebeyim fakat hiç bulantı falan yaşamadım göğüs agrısını inanılmaz derecede yoğun yaşıyorum onun haricinde psikolojik bunalım harici bir belirtim yok
8 haftadan sonra başlarmı ki ben rahat bir hamilelşk geçireceğim için seviniyordumYakın da başlar canım merak etme ama hiç güzel birşey değil bulantı insan yaşadığını unutuyor hayattan soğuyor resmen sma yapıcak hiç birşey yok Bebeklerimiz sağlıklı olusunlar bize yeter
Belli olmuyor cnm bulantı bi bakmışsın iki hafta yok rahat sonra iki üç gün var ama hiç olmayanlar da var umarım onlardan biri olursun8 haftadan sonra başlarmı ki ben rahat bir hamilelşk geçireceğim için seviniyordum
Umarım onlardan biri olacağımı düşünüyorum 8.haftaya kadar olmadı zaten 12.haftadan sonrada olmuyor diye biliyorumBelli olmuyor cnm bulantı bi bakmışsın iki hafta yok rahat sonra iki üç gün var ama hiç olmayanlar da var umarım onlardan biri olursun
Mrb durumun nedir nasilsin?Ben 7 haftalık , kan pıhtılaşması var , her gün iğne yapıyorum ,sürekli düşündüğüm için her seyi takıyorum , olucak olan zaten olur hep kendime söylüyorum ama yınede kendimi rahatlatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?