8 haftalık hamile olup mide bulantısı kesinlenler yardım lütfen 🙏

Ozlemarda02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
183
284
53
33
Sekiz haftalık hamileyim keseyi 5 +2 gördüğümden beri bulantı yaşıyordum ama 7 haftanın sununa doğru bulantım bir gün olup bir gün olmadı şimdi ise neredeyse yok düşük tehlikem olduğu için zaten sık doktora gitmem gerekiyor ama daha kontrolüme 10 gün var çok endişe ediyorum daha önce bir dış gebelik iki kimyasal gebelik geçirdim belki aynı üzüntüyü yaşayacağımı düşündüğüm için bu kadar her şeyi kafama takıyorum ama benim gibi olup sağlıklı bir gebelik geçirenlerden msj bekliyorum

Korkma canım bende 8+2 yim benimde bi bakıyorum iyiyim bi bakıyorum bulantım kusmam var.

Korkma canım bende 8+2 yim benimde bi bakıyorum iyiyim bi bakıyorum bulantım kusmam var.
Çok teşekkür ediyorum doğum tarihlerimiz de bir birine çok yakınmış benim de 27 agustos benim iki üç sefer dışın da hiç kusmam olmadı bulantım vardı sadece o da kesilince panik oldum ama benim gibi birini bulduğuma sevindim olabiliyormuş demek çok teşekkür ederim inş sağlıkla kucağımıza alırız

canım forumda ağustos 2020 anne olacaklar başlığına gel aynı ay doguracakların hepsi orda

Kızlar hamile Merhaba bende sizin gibiyim , ben de herşeyi kafama takıyorum , gögüs hassasiyetim bugün azalmış , zaman ilerledikce azalıyor mu acaba ?

Kızlar hamile
Merhaba bende sizin gibiyim , ben de herşeyi kafama takıyorum , gögüs hassasiyetim bugün azalmış , zaman ilerledikce azalıyor mu acaba ?
Benim şuanda göğüs ağrılarım ilk 6 7 haftalık gibi değil akşamları daha fazla olup gündüz azalıyor gibi dokunmadan ağrım vardı şimdi dokunsam da çok ağrı yok gibi bulantım da zaten başın da çok şiddetliydi şimdi yok gibi bir şey bazen iki üç gün oluyor bir hafta yok doktorum hormonlara verilen tepkiler herkesin Farklı olduğunu söyledi ben şuan 9 haftalık hamileyim artık takmamaya karar verdim çünkü zaten düşük riskim var yemek ve banyo gibi zorunlu ihtiyaçlarım hariç sürekli uzanıyorum yani Ve ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor elimizden hiç bir şey gelmiyor diyip kafama takmamaya çalışıyorum

Çok zor bir durum biliyorum kafanı meşgul edecek şeylerle uğraş çünkü stres bebeklerimizi de etkiliyor malesefff

Reactions: Mgt
Merhaba , bende şimdi 9 haftalık hamileyim , ama bu sabah hassasiyet daha az gibi , sizde durumlar nasıl , heralde haftalar ilerledikçe daha azalıyormu

Merhaba , bende şimdi 9 haftalık hamileyim , ama bu sabah hassasiyet daha az gibi , sizde durumlar nasıl , heralde haftalar ilerledikçe daha azalıyormu
Benim şuanki durumum göğüs hassasiyetim aynı devam ediyor bulantım zaten en başından beri ilk iki hafta hariç varla yok arasın da yani belirtiler bazen hiç yok gibi daha bazen oluyor umarım yardımcı olmuşumdur

Ne durumdasınız acaba merak ettim

Bende 8+1 haftalık gebeyim fakat hiç bulantı falan yaşamadım göğüs agrısını inanılmaz derecede yoğun yaşıyorum onun haricinde psikolojik bunalım harici bir belirtim yok

Bende 8+1 haftalık gebeyim fakat hiç bulantı falan yaşamadım göğüs agrısını inanılmaz derecede yoğun yaşıyorum onun haricinde psikolojik bunalım harici bir belirtim yok
Yakın da başlar canım merak etme ama hiç güzel birşey değil bulantı insan yaşadığını unutuyor hayattan soğuyor resmen sma yapıcak hiç birşey yok Bebeklerimiz sağlıklı olusunlar bize yeter

Yakın da başlar canım merak etme ama hiç güzel birşey değil bulantı insan yaşadığını unutuyor hayattan soğuyor resmen sma yapıcak hiç birşey yok Bebeklerimiz sağlıklı olusunlar bize yeter
8 haftadan sonra başlarmı ki ben rahat bir hamilelşk geçireceğim için seviniyordum

Mrb durumun nedir nasilsin?

Merhabalar bulantılar herkeste aynı olmayabilir, mesela bende çok bulantı olmadı. Birde vucüt zaten hamileliğe bi zaman sonra alışıyor. Gönlünüzü ferah tutun her gün kötü geçecek diye birşey yok bi günü bi gününü tutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…