8 haftalık hamileler....

niyaz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
10
1
8
Afyon
bana göre 6 doktora göre 8 haftalık hamileyim....7 hafta kalp atışını duyamadık ama kese gelişiyor dendi.....bu birkaç gündür adet sancısı gibi sancılarım var birde jel şeklindeki akıntıda bir çizgi gibi kahverengi akıntı....doktor bu hafta kalp atışı yoksa kürtaj dedi lütfen bu durumda olupta geç kalp atışını duyan var mı

dr son adet tarihini baz alıp sana 8 haftalık hamilesin diyor.
ama geç döllenme olabilir. böyle bi durumda da bir iki haftalık geriden gelme normaldir.
kese gelişiyor diyorsun, peki içinde bebeği görebiliyor mu dr?
(ben bir kez boş gebelik yaşadım, kese vardı büyüyordu ancak içinde bebek oluşmamıştı. 6. haftada öğrendiğim hamilelik
3 hafta sonra düşükle sonuçlandı, kendi düşmeseydi kürtajla alınacaktı. o yüzden sordum)

akıntın hakkında bi şey söyleyemeyeceğim, ama bir dr şu hafta kalp atışı duyamadık, bi daha duyamazsak kürtaj deyince
benim sinirim bozuluyor. mutlaka bir başka dr a daha git. 9. hafatada kürtaja giden ve kalp atışı duyulan bebekler var.
Rabbim herşeye kadirdir, bebeğin seni bırakana kadar sen ondan vazgeçme!

Son düzenleme:
tşkler açıklama için doktor değiştirmeyi düşünüyorum ama boş gebeliğinizde sizdeki fiziksel sıkıntılar nelerdi yani belirtileri ne oldu

benimde 8. haftada kahverengi lekelenmem oldu ama 6 haftada duymustuk kalp atisini lekenme tam adet tarihime geldi gun olmustu adet ilacakmisim gibi hafif karnimda sanci vardi bi hafta sinra gecti seninde belji adet tarihine denk gelmistir

tşkler açıklama için doktor değiştirmeyi düşünüyorum ama boş gebeliğinizde sizdeki fiziksel sıkıntılar nelerdi yani belirtileri ne oldu

istenilen bi gebelik olduğu için erken öğrendim.
ilk gittiğimde 6 haftalıktı, keseyi gördü dr ancak bebeğin kalp atışları için bir hafta sonraya gün verdi.
ikinci gidişimde kese büyümüştü ancak bebek yoktu. dr şüphelendi. teşhis koymak için bekleyelim birkaç gün daha dedi.
vücudun yanlış olan bi şeyler olduğunu anlayıp, keseyi dışarı atacak, yani düşük yapman muhtemel.
ama üç dört gün içinde düşük olmazsa kürtajla alalım dedi.
8. haftanın sonundaydım. kahvrengi bi akıntım başladı. anladım düşük başladığını.
hemen ardından çok şiddetli ağrılar başladı. ömrümde öyle bi ağrı bilmiyorum. birkaç saat sonra da kese düştü.
özellikle o gün o esnada dr a gitmedim, çünkü kürtajdan korkuyordum. ertesi gün dr a muayeneye gittim.
2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve kızım oldu.

kese bozuldu çocuk oluşmadan dağılmış kalp atışı yoktu...kürtajla alındııı onu çok benimsemiştimm ve ilk bebeğimdi ve ben 36 yaşındayımmmm çok ağladımmm ama böylesi hayırlı demekkkk

kese bozuldu çocuk oluşmadan dağılmış kalp atışı yoktu...kürtajla alındııı onu çok benimsemiştimm ve ilk bebeğimdi ve ben 36 yaşındayımmmm çok ağladımmm ama böylesi hayırlı demekkkk

başın sağolsun, canın sağolsun :5:
ne zamandır başlığa bakıyordum ben de senden bi haber yok, merak etmiştim.
demek kaderde varmış, elden ne gelir. sen iyi ol, bebeğin de olacak inş..
dr ne kadar bekle dedi? bana 3 ay demişti, 2. adetten sonra tekrar denedim, hamile kaldım.
inş Rabbim kısa zamanda yüzünü güldürür.. herşeyin hayırlısı canım.

teşk ederimm ....hayırlısı demekki buymuş...3 ay bekleyin dendi...ben bir müddet aklımdan çıksın bu durumlar diyorummm

8 haftalık hamıleyım
Yorgunluk bıtkınlık migde bulantım var hatta eşimden bile tiksindim offf napcam ben ya

Back
X