- 8 Nisan 2018
- 1.023
- 370
- 123
- Konu Sahibi NadirCicek01
-
doktor eger ıyıce kotuyse hap verıyor bulantılar ıcın gıtmende fayda var. su ıctıkce bulantım artıyo benım o yuzden ıcmede sıkıntı yasıyorum . sık sık mıdeye bısı gonderıyorum ama cok degıl. elma gibi. tuzlu yagsız kraker falan yedıgımde yatısıyo. sütü de koklamadan ıcersem o da ıse yarıyo. bu son 2 gundur arttı. normalde sadece mıdem bulanıyodu yanı.. yagsız tuzsuz saman gıbı makarna yedım kac gun.. deneye deneye..8 haftanın içindeyim mide bulantım bugün çoğaldı istifar ettim gerçekten çok zor durummuş rabbim hepimizin yardımcısı olsun sizler neler yaptınız normal diye hastaneye gitmedim yani yemek bile yiyemiyorum bolca su içmem lazım suyu azdı bebeğin şaştım kaldım
Uzun süre aç kalmakta iyi bişey değl yemeye çalışıyorum ama misem de almıyordoktor eger ıyıce kotuyse hap verıyor bulantılar ıcın gıtmende fayda var. su ıctıkce bulantım artıyo benım o yuzden ıcmede sıkıntı yasıyorum . sık sık mıdeye bısı gonderıyorum ama cok degıl. elma gibi. tuzlu yagsız kraker falan yedıgımde yatısıyo. sütü de koklamadan ıcersem o da ıse yarıyo. bu son 2 gundur arttı. normalde sadece mıdem bulanıyodu yanı.. yagsız tuzsuz saman gıbı makarna yedım kac gun.. deneye deneye..
Ben bugün çıkardım çok zor allahımBende öyleyim, herşey midemi bulandıryo, yemek yemek işkence oldu, yemesem açlıktan bulanıyo, yerken ayrı yedikten sonra aytıayrıca çok üşüyorum, inşallah artık geçer 5. Hafta bitince başladı 3 hafta oldu dolu dolu devam ediyor, henüz çıkarmadım ama artmasından korkuyorum
Nzm sonra gcmisti bende 4 gozle gun sayiyorumBenim ikinci hamileliğim, diğerinde de böyle olmuştum ama sonra geçmişti, o iştahım nasıl açıldı, o kadar kiloyu nasıl aldım bilmiyorum, sanki hiç geçmicekmiş gibi
İnşallah canım rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin mide bulantısı dahada zorValla kizlar 2 aya yakindir resmen oluyorum.hele bugun artik dayanamayip agladim. Bugun defalarca kustim midem cok kotu ac tok hersekil bulanip istifra ediyorim halim kalmadı artik tek tesselim bebegimin ins Allah'in izniyle saglikla kucagima almam
Allah yardımcımız olsunSadece mide bulantisi kusma olsa... Reflu ... Asiri tukuruk.... Surekli tukuruyorum... Sosyal hayatim yok... Agzimda vana acik kalmis gibi...
Bende uyusukluktan baska bi etki gostermedi.Niye bu kadar çekiyorsunuz ki prilam dr yazar doktor zaten. Benim 16. Haftaya kadar bulantım bitmedi, ilaç kullandım ve zararlı bir ilaç değil zaten. Şahsen bulantı ve kusma kırmızı cizgim yani hayatı fena etkiliyor, çözümü varken onu çekmek.. Bilmiyorum.
Anlıyorum, bu etkiyi alan nadir kisilerdensiniz bence. Çünkü çevremde gördüğüm herkese bulantiyi nerdeyse sıfıra indirdiBende uyusukluktan baska bi etki gostermedi.
8. Haftada benimde yoğunlaşmıştı 9.haftaya girince hafifledi şuan hiç yok diyebilirim. Şükür cok bulantı cekmedim8 haftanın içindeyim mide bulantım bugün çoğaldı istifar ettim gerçekten çok zor durummuş rabbim hepimizin yardımcısı olsun sizler neler yaptınız normal diye hastaneye gitmedim yani yemek bile yiyemiyorum bolca su içmem lazım suyu azdı bebeğin şaştım kaldım
Siziinki baya uzun sürmüş ya. Bir ywrde sanki vucut pest ediyor dun gece saat 2civarlariydi hala kusuyirdum heleki mide aside cevirincr resmen öldüm.Rabbim can sagligi varsin bebelerw mecbur cekicegizGeçmişler olsun. Bulantıdan kendimi yerlere attığım, açlıktan öldüğüm, sudan, ekmekten bile tiksindiğim zamanlardı.
Bulantı ilacı kullanın, yeteri miktar gıda ve su alamadığınızı, kusma miktarınızı doktora söyleyin. Gerekirse ilaç değişimine gider, serum takviyesi verir.
Zamanla neden bulantınızın arttığını anlarsınız, mesela ben meyve, vitamin takviyesi, canımın çok çektiği yiyecekleri yiyemedim çünkü kusma miktarımı arttırdı. Daha bir hafta oldu diyebilirim simit tarzı şeyleri yiyebilir vaziyete geldim.
Siziinki baya uzun sürmüş ya. Bir ywrde sanki vucut pest ediyor dun gece saat 2civarlariydi hala kusuyirdum heleki mide aside cevirincr resmen öldüm.Rabbim can sagligi varsin bebelerw mecbur cekicegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?