8 haftalık hamilelikte mide bulantısı

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.023
370
123
8 haftanın içindeyim mide bulantım bugün çoğaldı istifar ettim gerçekten çok zor durummuş rabbim hepimizin yardımcısı olsun sizler neler yaptınız normal diye hastaneye gitmedim yani yemek bile yiyemiyorum bolca su içmem lazım suyu azdı bebeğin şaştım kaldım

doktor eger ıyıce kotuyse hap verıyor bulantılar ıcın gıtmende fayda var. su ıctıkce bulantım artıyo benım o yuzden ıcmede sıkıntı yasıyorum . sık sık mıdeye bısı gonderıyorum ama cok degıl. elma gibi. tuzlu yagsız kraker falan yedıgımde yatısıyo. sütü de koklamadan ıcersem o da ıse yarıyo. bu son 2 gundur arttı. normalde sadece mıdem bulanıyodu yanı.. yagsız tuzsuz saman gıbı makarna yedım kac gun.. deneye deneye..

Uzun süre aç kalmakta iyi bişey değl yemeye çalışıyorum ama misem de almıyor

Bende öyleyim, herşey midemi bulandıryo, yemek yemek işkence oldu, yemesem açlıktan bulanıyo, yerken ayrı yedikten sonra aytı ayrıca çok üşüyorum, inşallah artık geçer 5. Hafta bitince başladı 3 hafta oldu dolu dolu devam ediyor, henüz çıkarmadım ama artmasından korkuyorum

Ben bugün çıkardım çok zor allahım dediğiniz gibi yesem bulanıyor yemesem açlıktan bulanıyor şimdiden böyleysek ilerde ne yapıcaz

Valla kizlar 2 aya yakindir resmen oluyorum.hele bugun artik dayanamayip agladim. Bugun defalarca kustim midem cok kotu ac tok hersekil bulanip istifra ediyorim halim kalmadı artik tek tesselim bebegimin ins Allah'in izniyle saglikla kucagima almam

Benim ikinci hamileliğim, diğerinde de böyle olmuştum ama sonra geçmişti, o iştahım nasıl açıldı, o kadar kiloyu nasıl aldım bilmiyorum, sanki hiç geçmicekmiş gibi

Sadece mide bulantisi kusma olsa... Reflu ... Asiri tukuruk.... Surekli tukuruyorum... Sosyal hayatim yok... Agzimda vana acik kalmis gibi...

İnşallah canım rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin mide bulantısı dahada zor

Niye bu kadar çekiyorsunuz ki prilam dr yazar doktor zaten. Benim 16. Haftaya kadar bulantım bitmedi, ilaç kullandım ve zararlı bir ilaç değil zaten. Şahsen bulantı ve kusma kırmızı cizgim yani hayatı fena etkiliyor, çözümü varken onu çekmek.. Bilmiyorum.

Bende uyusukluktan baska bi etki gostermedi.

Geçmişler olsun. Bulantıdan kendimi yerlere attığım, açlıktan öldüğüm, sudan, ekmekten bile tiksindiğim zamanlardı.

Bulantı ilacı kullanın, yeteri miktar gıda ve su alamadığınızı, kusma miktarınızı doktora söyleyin. Gerekirse ilaç değişimine gider, serum takviyesi verir.

Zamanla neden bulantınızın arttığını anlarsınız, mesela ben meyve, vitamin takviyesi, canımın çok çektiği yiyecekleri yiyemedim çünkü kusma miktarımı arttırdı. Daha bir hafta oldu diyebilirim simit tarzı şeyleri yiyebilir vaziyete geldim.

Reactions: The
8. Haftada benimde yoğunlaşmıştı 9.haftaya girince hafifledi şuan hiç yok diyebilirim. Şükür cok bulantı cekmedim

Kızlar doktorunuza danışarak prilam dr kullanmanızı tavsiye ederim..bazılarında etki etmeyebilir bünyeye bağlı.. fakat ciddi anlamda mide bulantısını azaltan bitiren bi ilaç.. zararlı değil.. ben 6 haftam dan bu yana kullanıyorum ve çok rahatım..

Siziinki baya uzun sürmüş ya. Bir ywrde sanki vucut pest ediyor dun gece saat 2civarlariydi hala kusuyirdum heleki mide aside cevirincr resmen öldüm.Rabbim can sagligi varsin bebelerw mecbur cekicegiz

Siziinki baya uzun sürmüş ya. Bir ywrde sanki vucut pest ediyor dun gece saat 2civarlariydi hala kusuyirdum heleki mide aside cevirincr resmen öldüm.Rabbim can sagligi varsin bebelerw mecbur cekicegiz

Amin, hala kusuyorum bitsin diye her gün gözüne bakıyorum. O kadar safra nerede nasıl birikiyor anlayabilmiş değilim. Yani bazen o kadar çok kustum en son kan geliyordu, bulantının şiddetinden geceleri uyanmak, değil elimden kendimden bile tiksindim banyo yaparken sudan tiksindim daha neler neler :) inşallah sağlıklı sıhhatli gelsinler tek duamız beklentimiz o şimdi :)

5. Haftanın ortasında basladı 9. Haftadayım ,sürekli cubukkraker yiyerek bulantıyı kontrol etmeye calıstım, acıktığım andadaha kötü oluyordu,hala da öyle, fakat 2 gündür daha iyiyim, dün akşam bulana bulana et yiyebildim..4 haftadır yediklerim: peynir ekmek zeytin,öğlen tost kasarlı ve domatesli, aksam da baget ekmek arası kasar domates, aralarda kraker badem,belki arada ayran, makarna yoğurtlu, tarhana çorbası,bunları sürekli tekrarlayarak yedim. Belki sizin de işinize yarar.. şöyle birsey tespit ettim,açsanız önce bulantıyı bastıracak birseyler yiyin sonra yemege gecin..ben normal tencere yemegını 5 haftadır yemiyorum. Aralarda badem ceviz incir yemeğe calısıyorum.bana doktorum 12.haftaya kadar kasma dedi,12. Haftadan sonra önemli dedi.umarım o zamana kadar herkesin geçmiş olur,çok zormuş..hayatımda hiç bu kadar ekmek yememiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…