- Konu Sahibi gulcicek61_67
kızlar slm. son 4-5 gündür nefes almakta zorlanıyorum. 8,5 haftalık hamileyim. nedenini ne olabilir acaba. sizdede bu problem varmı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar slm. son 4-5 gündür nefes almakta zorlanıyorum. 8,5 haftalık hamileyim. nedenini ne olabilir acaba. sizdede bu problem varmı.
bende aynen senin gibi 8 hafta 6 günlük hamileyim. Bende çok fazla olmuyor ama masada dik oturmazsam zaman zaman yaşıyorum. Pazartesi dr kontrolüm vardı ve dr um bu ay yaşayabileceklerimi izah etti crinon kullanımına devam ettiğimiz için vücudumuzda bazı baskılar olabilirmiş kalbin kızlı atıyormuş gibi olması nefes kontrolü progesteron hormonunun spontane gebelikte bile artarken bizler birde düşük riskine karşı ilave kullanıyoruz nedeni bu sakın bunu dert etme bizler bu bebekleri bulana kadar neleri atlattık şimdi sıra bebeişlerimize sağlıkla kavuşmakta. Hiç buna takılma hamileliğin tadını çıkar.yerimseniben