- Konu Sahibi gulcicek61_67
Hayirilisi Olur Artik Inşallah. Bu Arada Kilo Durumun Nasil Aldinmi Kilo. Beni Felaketim Ya. Bi Ara Kortizon Ilaçlari Vermişlerdi Ondan Oldu Zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar slm. son 4-5 gündür nefes almakta zorlanıyorum. 8,5 haftalık hamileyim. nedenini ne olabilir acaba. sizdede bu problem varmı.
merhaba gülçiçek bende 6 haftalık hamileyim psikolojik nefes alamıyorum sen ne yaptın nasıl atlattın çaresizim lütfen benimle paylaşırmısın daha öncelerde bunun için psikolojik tedavi görmüştüm ama tabi şimdi ilaçta kullanamıyorum şaşırdım çıldıracam
Canım benimde nefes almakta zorlanacak gibi değilde sanki nefes alıcak hava bulamıyorum çok yoğun olduğunda gün içinde ya markete yada yürüüyşe filan çıkıyorum gidip temiz havada bir banka oturuyorum rahatlatıyor beni. geceleride oluyor o zamanda penceri açıp önünde 5-10 dk duruyorum rahatlıyorum.
bende 7 haftalığım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
merhaba arkadaşlar ben d e 4 haftalık hamileyim yani değerlere göre öyle henüz ultrasona felan girmedim .obsesif kompulsif rahatsızlıktan dolayı antidepresan kullanıyordum ben tabiki şu anda mecburen kestim.benim sorunumda geceleri karabasan görmek.tüp bebek sürecinde girilen sıkıntılara ve anti depresanın kesilmesine bağlıyorum ama çok korkuyorum ve bebeğim acaba bu korkuyu hissedermi diye üzülüyorum.kötü rüyalar için daha çok erekn ama bende transferden sonra başladılar.çaresizim
merhaba arkadaşlar ben d e 4 haftalık hamileyim yani değerlere göre öyle henüz ultrasona felan girmedim .obsesif kompulsif rahatsızlıktan dolayı antidepresan kullanıyordum ben tabiki şu anda mecburen kestim.benim sorunumda geceleri karabasan görmek.tüp bebek sürecinde girilen sıkıntılara ve anti depresanın kesilmesine bağlıyorum ama çok korkuyorum ve bebeğim acaba bu korkuyu hissedermi diye üzülüyorum.kötü rüyalar için daha çok erekn ama bende transferden sonra başladılar.çaresizim
canım bnede hamile kalır kalmaz karabasan olayını yaşamıştım daha tahlil yapmamıştık sonucu bilmiyordum annemler falan sen hamilesin heralde korkutyorlar dediler gerçekten 4 5 kere çok korkarak uyandım hamileliğin başlarında sonra cevşen aldım boynuma yalnız cevşenim öyle çarşıda satılanlarddan değil onların gerçekten içinde ne yazıyor bilmiyorum özel yaptırdım birisine onu taktıktan sonra bir daha korkmadım hiç geenlerde banyo girecekken çıkarmıştım unutmuşum o gece yine korkarak uyandım bence çok faydası var cevşeni kolye şeklinde bulamzsan da kitapçılardA kitapçık gibi satılanları var onu alıp yastığının altına koyabilirsin ayet yok zaten içinde hemde okursun korur seni inşllh sonuçta ceşen peygamber efendimize uhut savaşında allah tarafından indirilen ve zırhını çıkar bunu oku denilen bir dua bizleride korur inşlll biraz uzun olduuuu k. bakmayın
tekrar merhaba acarsye senin durumun çokiyi anlayabiliyorum bundan önce defalarca ilaç bırakmış ama sonra tekrar başlamaış biri olarak çektiğin zorlukları tahmin edebiliyorum ben de şu an ilaç kullanmıyorum .bundan öncede defalarca bıraıpbırakıp başladım .olmadı bir türlü tam düzelemdimve hamileleik sürecindede en çok bunun için telaşlanıyorum .ilk 3 ay dişimiz sıkmak zorundayız malum tüm organlar bu dönmede oluşuyor.ama benim en son gittiğim dr hamileleikte de kullanılabilen anti depresanlar var demişti risk yayra tablosuna göre değerlendiriyoruz çünkü bazen ilaç almayayaım diyen hastaların beeklri ilacagöedahaçok zara görüyor demiti.nolur 1 ay daha sabretv sonra bir psikollğa danış bence.