8 haftalık hamileyim kalp atışı duyulmadı.bebişim 6 haftalık gözüküyor.kanamam vardı,progenex kullanıyorum,kanamam kesildi,kese yapım bozuktu dr . çocuğu düşüreceksin demişti ama bol bol su içtim,kese yapım düzelmiş.9.haftaya kadar bekleyecek doktor kalp atışı duyulurmu diye..
8 haftalık hamileyim kalp atışı duyulmadı.bebişim 6 haftalık gözüküyor.kanamam vardı,progenex kullanıyorum,kanamam kesildi,kese yapım bozuktu dr . çocuğu düşüreceksin demişti ama bol bol su içtim,kese yapım düzelmiş.9.haftaya kadar bekleyecek doktor kalp atışı duyulurmu diye..
CANIM benimm inanbir fikrim yok.. İnşAllah hayırlısıyla sağlığıyla sıhhatiyle duyarsın bebeğinin kalp atışlarını.. ama ola ki duyamazsın kendini yıpratma lutfen sağlıklı olursa bebeğin zaten düşmez.. Allah ım inşAllah en hayırlısını, en güzelini, en sağlıklısını nasip etsin..
Allah hayırlısını versin canım inş güzel haberler alırsın doktordan iyi düşün herşey iyi olsun düşük bile olsa herşeyde bi hayır vardır bunu düşün sıkma kendini...
mrb çok geçmiş olsn düzeldi mi durumunuz, yoksa aldılarmı ? benimde 8 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj oldm ben 11 haftalık sanıyordum ama 8de durmuş aldılar, dediğiniz gibi hiç bişy dememişti dr . kalp atışı yok deyip aldılar , düzelme felan oldumu? diye soracaktım