Doktorum haftaya testi tekrarla dedi .yine yuksek cikarsa eger ekdoktrin uzmanina gorun dedi .ama siz dahiliyeye gorunmussiniz kadin dogum doktorunuzmu dahiliyeye yonlendrdi?Hamile kaldigimda 7.50 idi dahiliye ye gittim ilaç kullanıyor um sürekli devam edecek tedavi.
Doktor haftaya tekrarla testi dedi .haftayayi bekliyorum bende yuksek cikarsa endokrine gorun dedi .gec mi kalmis olurum aceba?2,5'un altında olması lazım ilk trimesterde, endokrin uzmanına git mutlaka pazartesi.
ilaç başlarlar.
merak etme ilaçla normal seviyeye iner.
düzenli kullanman lazım ama.
ilk gebelik zamanlarında yükselebiliyor ama bence endokrine git sen.Doktor haftaya tekrarla testi dedi .haftayayi bekliyorum bende yuksek cikarsa endokrine gorun dedi .gec mi kalmis olurum aceba?
Evet canım endokrin zor bulunan bir bölüm olduğu için acilen dahiliyeye gitmemi istedi bende öyle yaptım ve tekrar tahlil+boyun usg çekilip tedaviye başlandı ilaçla normale düşürdük.. Vakit kaybetme dahiliyeye görün istersenDoktorum haftaya testi tekrarla dedi .yine yuksek cikarsa eger ekdoktrin uzmanina gorun dedi .ama siz dahiliyeye gorunmussiniz kadin dogum doktorunuzmu dahiliyeye yonlendrdi?
Oyle yapim ben pazartesi testi tekrarliyim yine yuksek cikarsa endokrine gorunimilk gebelik zamanlarında yükselebiliyor ama bence endokrine git sen.
Boyun usg nasil oluyor ilk defa duydum bunu cnmm ya nasil bi testEvet canım endokrin zor bulunan bir bölüm olduğu için acilen dahiliyeye gitmemi istedi bende öyle yaptım ve tekrar tahlil+boyun usg çekilip tedaviye başlandı ilaçla normale düşürdük.. Vakit kaybetme dahiliyeye görün istersen
Canım bebeğe bakılan usg cihazı boynuna bakıyor nodül sorun varmı die bana yanlış hatırlamıyor sam radyoloji uzmanı bakmıştıBoyun usg nasil oluyor ilk defa duydum bunu cnmm ya nasil bi test
tiroid ultrasonu.Boyun usg nasil oluyor ilk defa duydum bunu cnmm ya nasil bi test
8 haftalik hamileyim simdiden bebegin boynu gorunir mu :)cok ilgincCanım bebeğe bakılan usg cihazı boynuna bakıyor nodül sorun varmı die bana yanlış hatırlamıyor sam radyoloji uzmanı bakmıştı
Bebeğin değil senin boynuna bakıyor8 haftalik hamileyim simdiden bebegin boynu gorunir mu :)cok ilginc
Ha tamam cnmm twsekkurler.bakalim gidelim bi pazartesi tesekkur ederim tekrardan :)Bebeğin değil senin boynuna bakıyor
Geçmiş olsun çok sıkıntı yapma ilaca baslatirsa kısa zamanda düşer zaten normaleHa tamam cnmm twsekkurler.bakalim gidelim bi pazartesi tesekkur ederim tekrardan :)
Siz hangi poliklige gittiniz peki hangi doktor ilac verdiBenim de yuksek calisanlardan. Gebelikte 2.5 olmasigerekirken benim de 5.30 dr ultrasonla da bakti onda da görünüyordu. Hemen 50mg lik ilaca baslatti e ayda bir tekrar edilmesi gerekiyor testin. Bebekte gelisim ve zrka bozuklukluguna yol acabiliyormus. O yuzden düzenli kullaniyorum suan ilacai.
Selam, dr.a gittiniz mi? Bende de TSH 5.2 çıktı. Cumaya endokrinden randevu aldım en erkenSiz hangi poliklige gittiniz peki hangi doktor ilac verdi
geçmiş olsun endokrin uzmanına görünmen lazım her ay ölçülecek değerin doktor ona göre ilaç verecek yüksel olması gebelikte tehlikeliMerhaba arkadaslar 8 haftalik gebeyim.troid tsh hormonum yuksek cikti .5.24. Normalde 4 e kdr olmasi gerekiyormis bu durum beni tedirgin etti bebegin gelisimini etkiliyormus bu durum nasil bi tedavi gordunuz bi endokrin uzmanina gorundunuz mu yoksa kadin dogumcunuz mu ilac verdi ?
Evt bugun gittim ilac verdi duzenli kullsncsksin her ay gelexeksin ilacin dozunu ayarlicaz dddi doktor cnmSelam, dr.a gittiniz mi? Bende de TSH 5.2 çıktı. Cumaya endokrinden randevu aldım en erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?