SLM ARKADASLAR 8haftalik hamileyim ve hastayim,,,,cok fen üsüttüm nefes alamiyorrum o sekilde burnum tikali
iki gece uyuyamadim fakat dün gece burun spryi kullandim aslinda iyi degil dediler ama bir sekilde nefes almam gerek
nana yardimci olurmusunuz,,,,baska neler yapabilirim saskinlik icerisindeyim artik dayanamiyorum
bir k-b-b uzmanına görün canım. ben 5 haftalıkken faranjit oladum ona göre ilaç veriyor doktor. hastalık ilaç kullanmandan daha tehlikeli bebek için. bence hemen bir doktora görün. çok geçmiş olsun
SLM ARKADASLAR 8haftalik hamileyim ve hastayim,,,,cok fen üsüttüm nefes alamiyorrum o sekilde burnum tikali
iki gece uyuyamadim fakat dün gece burun spryi kullandim aslinda iyi degil dediler ama bir sekilde nefes almam gerek
nana yardimci olurmusunuz,,,,baska neler yapabilirim saskinlik icerisindeyim artik dayanamiyorum
canım ben de hamileyken üşütmüştüm annemin önerisi üzerine bir elma, bir portakal ve limonu kabuklarıyla doğradım suda kaynattım süzüp nane ve bal ekliyosun içiyosun hem doğal hem de manayla meyve tüketmiş olursun bana çok iyi geldi ılıkken iç hmen rahatlatacaktır dert etme ben de kaç kez grip nezle oldum:) bi de bol bol uzan dinlen geçmiş olsun canım....