- 28 Ağustos 2015
- 26
- 17
- 8
- 39
- Konu Sahibi izmirdebirgelin
Haklısınıız, ama ben kendimden de şüphe etmeye başladım acaba tam anlamıyla anlatamamış olabilir miyim kendimi, ya yanlış ifade ettiysem v.s. diye şüphelere düştüm :)
I izmirdebirgelin Çook teşekkür ederim sana, Fatih beyle ilgili içim çok rahat artık senin de katkınla. Şimdi sadece cc sorunu kaldı sanırım. Ben de aşırı büyük olup bağırsın istemiyorum ama küçük de olmasın, 85 ölçü iyi aslında. Bende de az doku var ama seninkinden azdır sanırım, sana 350 doğal, normal durduysa bende istediğimden küçük durabilir gerçekten. Ama internetten baktığım örneklerdeki 375 ler de gözüme çok büyük görünüyor kararsızlığımın nedenini biraz da o resimler oluşturuyor![]()
Dr ameliyata girmeden once çizim yaparken silikonlari gosteriyor. Bana 375 asiri buyuk gelmisti. 350 de hatta. Benim tam istedigim belki 300 olabilirdi. Ama dedigim gibi suan bunu konusmam icin erken cunku kuculme devam ediyor. Birde kas alti olacak sizin.
Ameliyattan 10 gun sonra bi arkadasimi ziyarete gittim. Habersizdi meme ameliyatimdan. Kapidan girerken memelerin geldi gözüme girdi ne yaptin sen boyle diye gecti dalgasini
Suan o da begeniyor.