8 haftalık hamiş olup karnı cıkanlar burayaaaa

selin90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
170
0
96
35
İstanbul
ya 8 haftalık hamileyim karnım cıktıı cok korkuomki ya cok büyük olursa die ilerde ablamında öleydi cünkü yerinden kalkamıodu ikizdi sanki cıka cıka 2 kilo cıktı bebek:roflol:

ciddimisin çokmu büyümüştü karnı. bende bugün tam 8 haftalık hamileyim karnım çıktı kotlarımı giyemiyorum farkedilecek kadar karnım var hatta benim 6 haftalık çıkmıştı ama bu hafta büyüdü özellikle çok iri bir hamile olmak istemiyorum:olmaz: ama boğazımı tutamıyorum çok yiyorum sanki midem delindi kaydirigubbakcemile3amaaannn kiloları veririz yeterki minik kelebeklerimiz sağlıklı olsun :emir_bebek:

canım ablanın suyu fazladır ..büyük ihtimalle ..benimde büyüktü önceki çocuğumda aynen yerimden kalkamıyodum..yatamıyodum..son bir ay hiç yatağa gitmeden koltukta uyumuştum..ona su ikizi derler.........korkma herkeste öyle olcqak die bişi yok...

ilk defa duyuyarum su ikizini çok ilginç.benim öyle olma ihtimali var o zaman 8 haftalık hamileyim 4 kilo aldım karnımda 4 aylık gibi ALLAH yardım etsin hepimize

ilk defa duyuyarum su ikizini çok ilginç.benim öyle olma ihtimali var o zaman 8 haftalık hamileyim 4 kilo aldım karnımda 4 aylık gibi ALLAH yardım etsin hepimize

korkma canım sen kendin kilo almışsın....böyle durumlar altı aydan sonra belli olur kendin kilo almazsın sadece karnın büyür.......çok nadir bi durumdur ..bazende bebekte bi anomali olduğunun belirtisidir(her zaman deil) benim oğlum bağırsak tıkanık doğmuştu doğunca ameliyat oldu..........

korkma canım sen kendin kilo almışsın....böyle durumlar altı aydan sonra belli olur kendin kilo almazsın sadece karnın büyür.......çok nadir bi durumdur ..bazende bebekte bi anomali olduğunun belirtisidir(her zaman deil) benim oğlum bağırsak tıkanık doğmuştu doğunca ameliyat oldu..........
benim de bel cevrem kalinlasti... bu yaz kilo verecem derken hamile oldum...:D aslında normale göre hiçbirşey yiyemiyorum şimdiye çöp gibi kalmam lazımdı ama kilomda azalma artma yok.. ben de anlamadım tecrübeyle anlayacağız galiba:bbo:..süprizzzzz :)

KIZLAR BENDE 53 KİLOYLA HAMİLE KALDIM. 10 HAFTALIK HAMİLEYİM KARNIM ACAYİP ŞİŞTİ. ŞİMDİYE KADAR HİÇ GÖBİŞ SORUNUM YOKTU. BAZILARINDA HİÇ BELLİ OLMUYO BAZILARINDA ERKENDEN ŞİŞİYO 8-9. AYLARIMI DÜŞÜNEMİYORUM:kedi:

benim 8 haftalıkken çok az bikarnım vardı yandınız siz yaa 38 haftaya gelince nasıl olcaksınız acaba?
göbişinizin resimini koysanıza..
belkide size büyük geliyodur ona odaklandığınız için..

ya bende 7 hafta+4 günlük hamileyim ama 5 aylık hamıle karnı gibi karnım var o kadar şiş ki üstüne yatamıyorum yemek yerken sankı cok yemışım tıkanmışım gibi hissedıorum acaba normal mı ben de korkuyorum ya :( ayın 1 inde felan dr a gdecem inş sorunu yoktur bebişimin..aynı dertten muzdaripler yazsın ya bi bende mı öle :( hamılelıgımın öncesinde göbişim vardı ama çok da fazla değildi..acaba gaz mı dıorum da kaç haftadır gaz olur mu ne gazmış çıkamıo bi türlü :)

arkadaşlar benimde ööle olmuştu ilk haftalarda neden bilmiyorum 4-5 aylık gibi göbeğim çıkmıştı ama şimdi küçücük hatta isterseniz 2011 şubat anneleri göbüşler bölümünden en son ekledğim fotoya bakabilirsiniz:))

kızlar o karın sandığınız şey büyük bi ihtimal ile gaz:) daha sonra anlaşılıyo zaten ilk haftalarda okadar büyük olması imkansız hatta belli bi süre hiç büyümüyomuş gibi olcak yani 4.aydan itibaren başlıyo çok farketmeye ilk haftalar biraz gaz şişliği oluyo karında çıkıntı oluyoo Allah kolay doğumlar versin hepimizeee hayırlı olsun bebişleriniz

yaa çok can sıkıcı bu gaz olayı ama :( neyse gecer elbet heralde

kızlar cevaplarınız için teşekkür ediyorum engin tecrübelerinizden faydalandım :)

bende 10 haftalık hamileyim ama 8. haftada falan semirenlerdenim.bence bu karın bebek karnı değil yemek karnı.karnım sürekli şiş ve zor nefes alıyorum,birde çok gaz var,ben bu şişliği bunlara yoruyorum.az ve sık yemek lazım.

öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

bende 44 kiloyla hamile kalmıştım 2 aylıkken benimde top gibi karnım vardı.ama arkadaşların dediği gibi çoğu gazdı şişkinlikti.gerçi 7 aylık olduğumdada benim karnım taaaa kocamandııı görenler 9 aylık sanıyordu :D herkesin vücut tipine göre değişik oluyor.sağlık olsunda

aaaaaaaaaaa şaştım doğrusu valla ben 2009 şubat annesiyim ama benim karnım 3,5 4 aylıkken yavaş yavaş belli olmaya başlamıştı.sizinkiler nasıl 6 haftada 8 haftada belli oluyor anlamadım.kızlar o zaman yemenize içmeznize azcık dikkat edin bbek daha rahimin içinde ve rahimin içinden yukarı çıkmadığı sürece daha belli olmaz buda 3 ay felan oluyor.fazla tüketim yapıp kilolar alırsanız 5 aydan sonra dahada şişerseniz...

Back
X