8 HAFTALIK mide bulantısı azaldı normal mi ?

AnnesininxBali

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
206
73
13
26
Kızlar selam 8 haftalık gebeyim ama gebeligimin 5-6-7 haftaları çok mide bulantım vardı aşırı derece oluyordu günün her saatinde şuan hiç yok hani olsa bir dert olmasa bir dert ama insan korkuyor bir yandan da hani normal mi sizce şuan hiç bulantım yok yani karın bölgemde bir ağırlaşma hissetmeden gebe olduğum o kadar yani
SIzin ne zaman kesildi bulantilariniz

Mide bulantısı ile bebeğin sağlığının bir ilgisi yok tamamen kişinin bünyesiyle alakalı bir durum telaşlanmayın keyfini çıkarın şanslı kesimdensiniz

Merhaba, şuan bende sizinle aynı durumu yaşıyorum. Acaba doktor randevularınızda herhangi bir ters durum anlaşıldı mı? Yani bu durum normal miymiş? Bebeğim için endişeleniyorum.

Maalesef aynı dertten bende muzdaribim..iki gün öncesine kadar sürekli midem bulaniyordu kasıklarıma sancı giriyordu şuanda maalesef ne bulantı nede kasik ağrısı var doktor kontrolüme de daha çok var bende korkuyorum bebeğime bişey mi oldu diye bizde bugün tam 6 haftalık olduk.. inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır sağ salim kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…