8 inci denemem

elifharun

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
37
0
16
Muğla
merhaba arkadaşlar ; benim tüp bebekte sekizinci denemem hiç hamilelik yaşamadım hep farklı merkezlerde denedim.Şuan dokuzuncu günümdeyim hiç belirtim yok diğerlerindede olmadı yine olmayacak diye çok korkuyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinicem....

merhaba arkadaşlar ; benim tüp bebekte sekizinci denemem hiç hamilelik yaşamadım hep farklı merkezlerde denedim.Şuan dokuzuncu günümdeyim hiç belirtim yok diğerlerindede olmadı yine olmayacak diye çok korkuyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinicem....

canım hakkında hayırlı olsun inşallah bu sefer güzel haberler alırsın bende 7,denemem için hazırlanıyorum tedavinde farklı birşeyler uygulandımı yoksa hep aynımıydı?

ah canım .. bu kadar deneme gücü bulabilmişsin ne güzel . hiç belirti arama tatlım bol bol dinlen zaten az kalmış test gününe sabırlı ol tadını çıkar . benim 2. denem tuttu ama 10 haftalıkken kalbi durdu iki gün önce kürtaj oldum . ilkindede belirti yoktu 2. dede hiç belirit olmadı . belirtilere takılma canım . herkeste farklı farklı belirti olabiliyor . Rabbim bu sefer güldürsün inişl yüzünü canım .

tebrik ediyorum sizi Allahım işallah yüzününüzü bu sefer güldürür peki hangi merkezlere gittinizi sorabilirmiyim bende merkezde çok kararsısızımda

inşallah son olur.yavrunuzu kucağınıza alırsınız.Allahım daha yormasın...

Tesekkurler maviella seninde son olur insallah .cok farkli olmadi ilk 7tanesi sonuncu antalya memorialde batu beyde yaptirdim.Degisik igne kull andim simdi transferden sonra birgun araliklarla igne vuruluyorum kalcadan farkli bu

Tesekkurler maviella seninde son olur insallah .cok farkli olmadi ilk 7tanesi sonuncu antalya memorialde batu beyde yaptirdim.Degisik igne kull andim simdi transferden sonra birgun araliklarla igne vuruluyorum kalcadan farkli bu

bende 4 kez düşük yaptım 1 negatif 1de kimyasal gebeliğim var
şuanda lenfosit aşı yaptırıyorum önümüzdeki ay dondurulmuşlarla denicem

biliyormusun bilmem ama 4 kez negatifi alanlarda bu lenfosit aşıyı uyguluyorlar hiç konuşmadımı bunu doktorun?

Allahim sana birdaha tarttirsin insallah en kisa zamanda...belirti aramaktan vazgectim idrar testi yaptim oda tek cizgi cikti.

bende 4 kez düşük yaptım 1 negatif 1de kimyasal gebeliğim var
şuanda lenfosit aşı yaptırıyorum önümüzdeki ay dondurulmuşlarla denicem

biliyormusun bilmem ama 4 kez negatifi alanlarda bu lenfosit aşıyı uyguluyorlar hiç konuşmadımı bunu doktorun?

Lenfosit asisi ne oluyo senden duydum ilk defa...

tebrik ediyorum sizi Allahım işallah yüzününüzü bu sefer güldürür peki hangi merkezlere gittinizi sorabilirmiyim bende merkezde çok kararsısızımda

Canim ben cok gezdim belki hatam buda olabilir ama o anki psikolajim bunlari yaptirti.ilk antalya tup bebek kemal bey 2.izmir smyrna funda hanim3.ankara maya òzgur bey4.eurofertil alev hanim5.eurofertil ayni6.izmir smyrna7izmir smyrna8.antalya memorial batu bey

Canim ben cok gezdim belki hatam buda olabilir ama o anki psikolajim bunlari yaptirti.ilk antalya tup bebek kemal bey 2.izmir smyrna funda hanim3.ankara maya òzgur bey4.eurofertil alev hanim5.eurofertil ayni6.izmir smyrna7izmir smyrna8.antalya memorial batu bey

insaallah bu sefer kavusursun bebegine.

kac embriyo transfer edildi ve kacinci gün embriyosuydu sorabilirmiyim?

öncelikle geçmiş olsun diliyorum bu sefer yavrun tutunur inşallah da hayalleriniz gerçek olurr...sorununuz nedir neden dolayı olmuyor:17:

2 embiriyo transfer edildi.biri 10 hücreli diğeri 9 hücreliydi 3üncü gün transfer edildi.senındemı tüp bebek

evet 3.denememi dondurulmuslarla yapiyorum.ctesi.transfer olacak.embriyolarin kaliteli hem iki tane,karamsar olma. Allah büyük ...Rabbim can versin ömür versin ikisine de.

evet 3.denememi dondurulmuslarla yapiyorum.ctesi.transfer olacak.embriyolarin kaliteli hem iki tane,karamsar olma. Allah büyük ...rabbim can versin ömür versin ikisine de.

allahım insallah senınde son olur hayırlısı artık hiç birsey hissetmiyorum belirti filan yok millet 9.gunu ıdrar testı yapıyo cıft cizgi cıkıyo bende bırsey yok sıkıldım bunaldım beklemekten cumartesı bende sonuc ogrenıcem.insallah hersey gonlunce olur.senın kactane transfer yapılacak...

allahım insallah senınde son olur hayırlısı artık hiç birsey hissetmiyorum belirti filan yok millet 9.gunu ıdrar testı yapıyo cıft cizgi cıkıyo bende bırsey yok sıkıldım bunaldım beklemekten cumartesı bende sonuc ogrenıcem.insallah hersey gonlunce olur.senın kactane transfer yapılacak...

idrar testine inanma sakin.cikmaz 9.gün.ayrica hissedilen her agri sizi hamilelik belirtisi degil kii..bak diger topicleri okursan herkesin hep farkli yasadiklari görürsün.o hisleri daha cok biz kendimiz üretiyoruz.sen defalarca negatif alinca sanki sartlandirmissin kendini negatife bana öyle geldi.su son günlerini kendini hirpalayarak gecirme.umutlu ol sen her is olacagina variyor.sonucta üzülmek varsa üzülünüyor zaten.simdiden üzme kendini canim kiyamam sana.

Back
X