8 inci denemem

idrar testine inanma sakin.cikmaz 9.gün.ayrica hissedilen her agri sizi hamilelik belirtisi degil kii..bak diger topicleri okursan herkesin hep farkli yasadiklari görürsün.o hisleri daha cok biz kendimiz üretiyoruz.sen defalarca negatif alinca sanki sartlandirmissin kendini negatife bana öyle geldi.su son günlerini kendini hirpalayarak gecirme.umutlu ol sen her is olacagina variyor.sonucta üzülmek varsa üzülünüyor zaten.simdiden üzme kendini canim kiyamam sana.

haklısın ya hep negatif gordugumden kendımı hıc hamıle sanmıyorum ınan allahım dusmanımın basına vermesın okadar zorkı ınsallah senın son olur bu ısler cok zor.senın su msjların bıle benı nasıl mutlu ettı allah razı olsun.sen hangı merkezde denıyosun...

haklısın ya hep negatif gordugumden kendımı hıc hamıle sanmıyorum ınan allahım dusmanımın basına vermesın okadar zorkı ınsallah senın son olur bu ısler cok zor.senın su msjların bıle benı nasıl mutlu ettı allah razı olsun.sen hangı merkezde denıyosun...

canim ben almanyadayim.insaallah son olur.bi negatif bi kimyasal oldu benim.cok sükür dondurulmus vardi.insaallah bunlar olur.
gecmis gecmiste kalmis ama söylemeden edemiycem her tedavinde merkez degistirmen hatali olmus gercekten.ama olsun gecmis onlar.dua ediyorum sana.8 kere ne demek..Allah büyük canim.bol bol dua et kuran oku icin ferahlasin.Allahtan iste canim.kendini dinlememeye calis.insaallah sen böyle ummazken kocamann bir sürpriz olur hamileligin.

canim ben almanyadayim.insaallah son olur.bi negatif bi kimyasal oldu benim.cok sükür dondurulmus vardi.insaallah bunlar olur.
Gecmis gecmiste kalmis ama söylemeden edemiycem her tedavinde merkez degistirmen hatali olmus gercekten.ama olsun gecmis onlar.dua ediyorum sana.8 kere ne demek..allah büyük canim.bol bol dua et kuran oku icin ferahlasin.allahtan iste canim.kendini dinlememeye calis.insaallah sen böyle ummazken kocamann bir sürpriz olur hamileligin.

insallah keske oyle bırsey olsa ama hiç umudum yokkkk...sanada bol sans.allahım hep yanında olsun senın yasın kac cevaplamak ıstersen tabı:)

sen hic idrar testi yapmismiydin...

canım ben hiç idrar testi yapmadım çıkmıyor genelde bunu bildiğim için kendimi üzmemek adına yapmadım gerçi benim her hamileliğimde 10.gün pembe lekelenmem oldu ordan anlıyorum hamile olduğumu teste rahat gidiyorum ama malesef
7 haftalık tek bebek düşük
11 haftalık ikiz bebek düşük
21 haftalık tek bebek erken doğum
13 haftalık ikiz bebek düşük
benim hikayem kısaca bu

lenfosit aşıya gelince eşimden alınan 10 tüp kan serum haline getiriliyor ve bana iki kolumdan enjekte ediliyor bünyem eşime alışsın diye benim sorunum bağışıklık sistemimin eşimden gelen genleri yabancı görüp savunmaya geçmesi düşükle sonuçlanıyor bu savunmalarda sende araştır 4 kez negatifi deneyenlerde bu uygulama yapılıyor ayrıca yapay rahim denen uygulamadan var yumurta toplama sırasında senden alınan sıvının içinde enbriyolar oluşturuluyor hiç kimyasal suda kalmamış oluyor ve sana transfer edildiğindede tutunmada kolaylık sağlıyor bunca doktor gezmişsin bunlardan hiç bahsetmedilermi canım ya rabbim inşallah bu sefer güldürür yüzünü.. dualarım seninle

İnsallah senin de son olur .bendede bu zaman kadar hic tutunmadi.simdiye kadar gittigim hekimlerden iyisin valla ben o asigi fertijinde duymustum.gidip gorustumde hatta bilmiyorum ya insallah tutarda gitmeme arastirmama gerek kalmaz.olmazsa bana istanbul yolu gozukucek.bilgilerin icin cok sagol.Allah razi olsun .bende ne lekelenme ne baska sey sadece goguslerim sisti oncekilerdede sistigi icin hic umudum yok...

merhaba arkadaşlar ; benim tüp bebekte sekizinci denemem hiç hamilelik yaşamadım hep farklı merkezlerde denedim.Şuan dokuzuncu günümdeyim hiç belirtim yok diğerlerindede olmadı yine olmayacak diye çok korkuyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinicem....

inşallah gebesindir canım tek temenim bu kafana takma belirti arama umudunu yitirme....ben de 4 tüp bebek denedim mayada sadece 3üncü tutu oda 5 haftalıkken bozuldu.şimdi ben 5 inciyi denicem ama bu kez başka merkeze gitmeyi düşünüyorum....

sevgili elif çok sabırlıymışssın masallah ama eldende bişey gelmiyor sonuna kadar gitmek gerek. bende ekim ayında eurofertil alev hanımda ilk tüpümü yaptırıcam. yani 2.tüp denemem olucak ama eurofertilde ilk denemem olucak. sizin sorununuz neydi. neden bebek sahibi olamadınız ?

slm kızlar bende 7. denememe hazırlanıyorum. ama henüz bi merkez belirleyemedim...Antalyada yaşıyorum...önerilerinizi istiyorum...

merhabalar siz benden daha tecrübelisiniz fikirlerinize ihtiyacım var 27 yasındayım ve 9 aydır bebek istiyoruz sizce dr basvurmalımıyız ben rutin kont gidiyorum zaten suan bi problem yok ama esim hiç gitmedi ne yapalım

merhaba arkadaşlar ; benim tüp bebekte sekizinci denemem hiç hamilelik yaşamadım hep farklı merkezlerde denedim.Şuan dokuzuncu günümdeyim hiç belirtim yok diğerlerindede olmadı yine olmayacak diye çok korkuyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinicem....

Allah gönlüne göre versin İnşallah hamilesindir...herkesin bünyesi farklı farklı bence belirti arma...henüz çok erken...

merhabalar siz benden daha tecrübelisiniz fikirlerinize ihtiyacım var 27 yasındayım ve 9 aydır bebek istiyoruz sizce dr basvurmalımıyız ben rutin kont gidiyorum zaten suan bi problem yok ama esim hiç gitmedi ne yapalım
slm canım
gittiğin doktorlar seni yönlendirmedi mi... bebek düşündüğünüzü söylediğin zaman doktorlar eşleri birlikte görmek isterler...mutlaka eşininde bi doktora başvurması gerekir canım...

slm canım
gittiğin doktorlar seni yönlendirmedi mi... bebek düşündüğünüzü söylediğin zaman doktorlar eşleri birlikte görmek isterler...mutlaka eşininde bi doktora başvurması gerekir canım...

en son hazıranda gitmiştim 1 yıl denedikten sonra beavurun demişlerdi ama burada herkes erken basvuruda bulunmuş bende ne yapıcamı bilemedim

en son hazıranda gitmiştim 1 yıl denedikten sonra beavurun demişlerdi ama burada herkes erken basvuruda bulunmuş bende ne yapıcamı bilemedim

biliyorsun canım kadınlar için yaş çok önemli ama sende bir sorun yoksa biraz daha bekleyin...bir ayda olasılık % 25 bu olasılık her ay artıyo... o yüzden az daha sabret bence...ben 35 yaşındayım ve başımdan 6 denem geçti..az buçuk tecrübelendim...

biliyorsun canım kadınlar için yaş çok önemli ama sende bir sorun yoksa biraz daha bekleyin...bir ayda olasılık % 25 bu olasılık her ay artıyo... o yüzden az daha sabret bence...ben 35 yaşındayım ve başımdan 6 denem geçti..az buçuk tecrübelendim...

sağol canım sayfayı biarz okudumda neler yasamışsınız kolaydeğil her gebelikte umutlan ve kaybet çok zor Allah yardımcınız olsun ve inş melekelerimiz bizi dha fazla bekletmez bakalım buayda olmazsa kasımda gideriz heralde

cnm bı arkdaşla tanıştım dun 3 kez yapmış ve başarsız olmuş sonra ankarada bı hastanede oldum dedı belkı sneın bılgın vardır ama ben ılk duydum genelde bıakç denemeden sonra yapıyolarmış döllenmeyı yaptıktan sonra rahımden bı parça alarak 10 gun onda bekletıp sonra raahıme yerşleştırıyolarmış o yöntemle suan da 5 ayşında bı kızı var

inşallah gebesindir canım tek temenim bu kafana takma belirti arama umudunu yitirme....ben de 4 tüp bebek denedim mayada sadece 3üncü tutu oda 5 haftalıkken bozuldu.şimdi ben 5 inciyi denicem ama bu kez başka merkeze gitmeyi düşünüyorum....

İnsallah gebeyimdir bilmiyorum ama ben birsey hissetmiyorum.bende 3uncuyu mayada denedim o anlari hatirlAmak istemiyorum maya dendimi tuylerim diken diken oluyo.

elif özel olmazsa sorununuzu öğrenebilirmiyim.Benim çok yakınım 4 defa yaptırdı ama hep negatif sonuç aldı şimdi yine denemeye korkuyorlar onun sorunu eşindeydi de

sevgili elif çok sabırlıymışssın masallah ama eldende bişey gelmiyor sonuna kadar gitmek gerek. bende ekim ayında eurofertil alev hanımda ilk tüpümü yaptırıcam. yani 2.tüp denemem olucak ama eurofertilde ilk denemem olucak. sizin sorununuz neydi. neden bebek sahibi olamadınız ?

Benimde 4 -5 denemem alev hanimda oldu.her negatif gordugumde inatla hemen yeni tedaviye basladim. yazgim. biran once anne olmak istedim hep istedikce negatif gordum.benim esimde varikosel vardi ama simdi benim yumurta rezervimde kurumaya baslamis.ALlahim bundan kotusunu gostermesin.

Back
X