.6-9 Mart tarihleri arasında devam edecek Watsons Kadınlar Günü İndirimi başladı!.Zevkli ve eğlenceli bir mağaza konsepti içinde kozmetik, kişisel bakım ve onları tamamlayan yenilikçi ürün gruplarından.25.000i aşkın ürünü tüketiciyle buuşturan Watsons, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel indirimler sunuyor.6 - 9 Mart 2014 tarihleri arasında geçerli olacak indirimlerde;Renkli Kozmetik Ürünlerinde %40 İndirimCilt Bakım Ürünlerinde %50 İndirimSaç Bakım Ürünlerinde %25 İndirimTüm Bayan.Parfümlerinde %40 İndirim uygulamaktadır
Gratiste %50 indirim olurdu tüm ürünlerde. Bu sene yok mu?bu yıl Watsons'ta tam anlamıyla geçen yıllardaki gibi indirim yok galiba? az önce gittim de belli ürünlerde %30- %40lık indirimler vardı. erken 8 mart indirimine başladık diye mesaj geldi ama geçen yıllardaki o sağlam indirimler yok gibiydi, var mı 8Mart indirilmleri hakkında bilgisi olanlar?
netten araştırıyorum ama gratisteki indirime henüz rastlamadım, sms filan da gelmedi, belki yarın başlayabilir gratisGratiste %50 indirim olurdu tüm ürünlerde. Bu sene yok mu?
gratis'te de başlamış indirimler. balm ürünlerinde %50 indirim varmış hatta, bu da benim için en önemlisi,gratis'e Balm için uğruyuorum geneldeGratiste %50 indirim olurdu tüm ürünlerde. Bu sene yok mu?
Evet bana da mesaj geldi %50+%10 bazı ürünlerdegratis'te de başlamış indirimler. balm ürünlerinde %50 indirim varmış hatta, bu da benim için en önemlisi,gratis'e Balm için uğruyuorum genelde
Evet bana da mesaj geldi %50+%10 bazı ürünlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?