- 23 Şubat 2025
- 289
- 61
- 13
- Konu Sahibi lotusbocek
Kızlar rahim duvarim adetin 10. Gününde 8 mm sizce gebelik için uygun mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile kaldınız mı ?İyiymiş benim 9. Gün 5,8 mm çıkmıştı çok ince dedi doktor
Benimde 9.gunde 5,5tu. İnce dedi ilaç verdi o şekilde yükseldiİyiymiş benim 9. Gün 5,8 mm çıkmıştı çok ince dedi doktor
Yok kalamadım, size hangi ilacı verdi doktor?Hamile kaldınız mı ?
Klomen verdi yumurtalar için, rahim duvarı içinde duphaston verdiYok kalamadım, size hangi ilacı verdi doktor?
Peki klomen ve duphaston adetin kaçıncı günü başlattı. Bana rahim duvarı için estrofem verdi ama işe yaradı mı bilmiyorumKlomen verdi yumurtalar için, rahim duvarı içinde duphaston verdi
Klomen adetin 3. Gününden itibaren 5 gün kullandım günde 2 kere. Duphastonu da adetin 9. Günü verdi. Onu da günde bir tane alıyorumPeki klomen ve duphaston adetin kaçıncı günü başlattı. Bana rahim duvarı için estrofem verdi ama işe yaradı mı bilmiyorum
Anladım teşekkür ediyorumKlomen adetin 3. Gününden itibaren 5 gün kullandım günde 2 kere. Duphastonu da adetin 9. Günü verdi. Onu da günde bir tane alıyorum
Sizin süreciniz nasıl ilerliyor şu an ?Anladım teşekkür ediyorum![]()
Ben beklemedeyim şu an yıpranmış hissediyorum, saldım ablayacağınızSizin süreciniz nasıl ilerliyor şu an ?
Bende çok yıprandım. 2 yıldır inanın o kadar çok istiyorum ki ama olmuyor. Arkadaşlarım, benden sonra evlenen etrafımdaki herkes hamile kaldı. Elbette seviniyorum onların adına ama kendim çok üzülüyorum, inşallah bebeğimiz bu ay bizi bulurBen beklemedeyim şu an yıpranmış hissediyorum, saldım ablayacağınız
İnşallahBende çok yıprandım. 2 yıldır inanın o kadar çok istiyorum ki ama olmuyor. Arkadaşlarım, benden sonra evlenen etrafımdaki herkes hamile kaldı. Elbette seviniyorum onların adına ama kendim çok üzülüyorum, inşallah bebeğimiz bu ay bizi bulur![]()