Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk 8 parça gerçek 60 cm çıt çıtları ne yapıyım ..

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
akadaşlar kız kardeşim düğününden 1 ay önce 300 tl verip internetten (sahibinden)çıt çıt aldı sözüm ona %100 gerçek ti tamamen naylon çok kötü saçlar geldi çok üzüldü morali bozuldu :((

bende ablası olarak kıyamadım kuaför bir arkadaştan 8 parça 60 cm.çıt çıt aldım %100 gerçek saç...evlendi gitti yurt dışına şimdi ne yapabilirim o

çıt çıtları sizce satabiliriyim yada nasıl muhafaza etmeliyiiz fikir veririmisiniz ...??

akadaşlar kız kardeşim düğününden 1 ay önce 300 tl verip internetten (sahibinden)çıt çıt aldı sözüm ona %100 gerçek ti tamamen naylon çok kötü saçlar geldi çok üzüldü morali bozuldu :((

bende ablası olarak kıyamadım kuaför bir arkadaştan 8 parça 60 cm.çıt çıt aldım %100 gerçek saç...evlendi gitti yurt dışına şimdi ne yapabilirim o

çıt çıtları sizce satabiliriyim yada nasıl muhafaza etmeliyiiz fikir veririmisiniz ...??

internetten birşey alınmaz valla kardeşim satsa yinede almam...gözüm görecek dokunacam elimle kalitesini anlıcam öyle alıcam

Bende 8 parça 60 gr.yazmışım yanlışlıkla 60 cm.150 gr %100 gerçek saç 2 kez kullanılmış 300 tl bayan kuaföründen özel olrak aldığımız kardeşimin çıt çıtları nı kargo benden yarı fiyatına satarım...maille resimde gönderirim

250 adet 300tl verdim kendi kullandığım saçlarım siyah renk. Platine döndüğüm için artık kullanamayacağım. Kuaförüm takılması kolay olsun diye birbirine ekledi. 170 adet var ama aslında 250 adettir saçlar. Normal kaynaklardan daha gür yani. 200tl ye satacağım. Veya düşünen ilgilenen olursa sarı veya platin çıtçıt kaynak farketmez takas ederim. İsteyene resim gönderirim mail atın. burcutarakci2502@hotmail.com

http://www.hairbuy.org/ Sitesini İncelemeden Karar Veymeyin % 100 Gercek Saç İthalatcıdan Uygun Fiyat Memnuniyet Garantisi.Hairbuy Saç Toptancısı
logom1.webp

iletisim-590x250.webp

Back
X