- 16 Ekim 2012
- 352
- 109
ben buraya daha önceden konu açtım ve durumlarımı paylaşmıştım. Babam bizi yani annemi ve 4 cocuğunu bir kadın uğruna terketti gitti. 8 sene oluyor. bu sene ortaya çıktı tek kuruş bile yollamadı bize ne aradı ne sordu başımızdan aklınızın almayacağı olaylar geçti benim şu anki durumum ben ne annemle ne kardeşlerimin bir tanesi hariç geri kalanıyla görüşmüyorum bana yaptıkları nankörlüklerden dolayı. 4,5 senedir bir sevdğim var düşe kalka geldik bu zamanlara yaza düğün planımız vardı. annem ve babam olacak insanlar bu hayalimi de mahvetmeye çalışıyorlar. neymiş ben ağaç kovugundan mı çıktım beni onlardan isteyeceklermiş.benden habersiz nişanlımla konuşuyorlar haberm var tabi de onlar haberm yok sanıyor. babası da gtti nişanlımın konuşmaya bu kzı sizi istemiyor sizden istenmek istemiyor demeye az kalsın kavga edeceklermiş. anlamıyorum gerçekten 8 senedr hiç hiç aramadı sormadı imkanı vardı simdi o kadndan ayrıldı böyle şeyler yapıyor. annem desen 8 sene arksnda durdum sahip çıktım ama bana eziyet etti sadece ve en son konuşmamızda bana yapabileceği en kötü şeyi yapıp küfretti. şimdiyse nişanlım ben bu adamı öldrürüm seninle tehdit ediyor beni diyor okulundan alırım (üni son sınıfım) eve kapatrm kmse de bişey diyemez diyomuş. ben de sesimi kesip otrmak zorunda kaldm aradm tamam sizden isteyecekler beni sonra defolun gidin hayatmdan ddm hala yüzsüz yüzsüz yarn buraya geleceğini söylüyor mesaj atmış. bilmiyorum ben ne yapacağımı artk.